Cristi Borcea, tată pentru a opta oară. Valentina Pelinel, gravidă cu al doilea copil

Nu ar fi nici o surpriză să aflăm că milionarul Borcea va fi tată a opta oară, deoarece se ştie că acesta îşi doreşte cât mai mulţi moştenitori. Are deja 7, dar se pare că iubita sa, Valentina Pelinel, este din nou însărcinată. Surse din anturajul blondinei au povestit că vacanţele romantice pe care le-a avut cu Borcea după ce acesta a ieşit din puşcărie şi-au făcut "efectul".

07 sept. 2018, 10:14
Cristi Borcea, tată pentru a opta oară. Valentina Pelinel, gravidă cu al doilea copil

Se iubesc de cinci ani, iar de pe 2 iulie şi-au dezlănţuit sentimentele, scrie click.ro. Şi asta pentru că atunci Cristi Borcea (48 de ani) a fost eliberat din închisoare şi a putut să-şi arate dragostea faţă de Valentina Pelinel (37 de ani). De două luni au altă viaţă, porumbeii s-au bucurat de timpul petrecut împreună şi şi-au făcut cadou trei vacanţe în care au plecat fără băieţelul lor Milan (2 ani).

Citeşte şi Situaţie CUMPLITĂ pentru Mihaela Borcea. Fostul soţ este gata să-i dea o LOVITURĂ DEVASTATOARE

„Crezi că nu mi-a fost dor să dorm şi eu aşa îmbrăţişată? Oriunde, dar în braţe. (..) Am avut şi două, chiar trei vacanţe fără Milan. A fost prima oară când am plecat fără el. Aveam şi noi nevoie să fim doar noi doi. La momentul potrivit o să fie şi nunta, nu e nici un secret. O să anunţăm. E ceva frumos”, a mărturisit Valentina Pelinel.

Însă anunţul nunţii s-ar putea să vină la pachet cu o altă veste interesantă. Şi anume aceea că cei doi vor deveni părinţi în primăvara anului viitor, pentru că Valentina Pelinel se pare că ar fi însărcinată din nou cu Borcea. Prietenele sale ştiu despre momentele pe care celebrul cuplu le-a trăit, iar unele dintre ele au scăpat „porumbelul” şi au făcut dezvăluiri. 

„Valentina nu vrea să vorbească despre asta. Îşi doreşte foarte mult să îi facă o surioară lui Milan. Deocamdată aşteaptă nişte analize şi va confirma ea dacă este cazul. Cel mai bine ar fi să vorbească ea despre aceste momente, nu prietenii”, a declarat una dintre cele mai bune prietene ale vedetei.

Nu ar fi nici un secret faptul că viitoarea doamnă Borcea îşi mai doreşte un moştenitor, chiar ea şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a deveni din nou mamă. Cât despre Cristi, iubitul ei, este cunoscută iubirea lui atât pentru sexul frumos, dar şi pentru copilaşi. Acesta ar fi al optulea său moştenitor, iar gestul lui nu ar mai surprinde pe nimeni, nici măcar pe naşul Gigi Becali.