Cristi Borcea, tată pentru a patra oară. Alina a născut la Miami

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea are de marţi un al treilea fiu, Alexandru George. Din căsnicia anterioară, el mai are doi băieţi şi o fată.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 16:31
Cristi Borcea, tată pentru a patra oară. Alina a născut la Miami

Necăjit că Dinamo nu a prins nici anul acesta podiumul în Liga I, Cristi Borcea are motive de satisfacţie în viaţa personală. Soţia sa, Alina, a născut marţi la Miami un băieţel, al patrulea fiu al acţionarului dinamovist şi primul în actuala căsnicie.

Potrivit cotidianului Libertatea, numele nou-născutului va fi numele Alexandru George, el urmând să fie botezat în România. „Alina a născut un băieţel de 3,5 kg. Am avut mari emoţii. Nu am avut curaj să intru în sală şi să fiu alături de ea pe parcursul naşterii. Fiul meu cel mare, Patrick, mi-a spus deja că i-a cumpărat un costumaş cu însemnele lui Dinamo„, a declarat Cristi Borcea, miercuri, pentru emisiunea „Happy Hour”, de la PRO TV.

Cristi Borcea are 42 de ani, iar în vara anului trecut s-a căsătorit cu Alina Vidican, un top model în vârstă de 28 de ani. Din căsnicia anterioară, cu Mihaela Borcea, el mai are trei copii: Antonia Melissa, Mihai Angelo şi Patrick Cristian.