Cristi Borcea, un nou DOSAR în INSTANŢĂ. Miza procesului este URIAŞĂ

Cristi Borcea a intentat un proces pentru evacuarea chiriașilor care au preluat ștrandul și un restaurant pe care fostul boss de la Dinamo le controlează în cartierul Drumul Taberei din București.

17 apr. 2019, 13:28
Cristi Borcea, un nou DOSAR în INSTANŢĂ. Miza procesului este URIAŞĂ

Societatea controlată de Cristian Borcea a deschis un proces pentru executarea silită a firmei care a închiriat spaţiul de lângă Parcul Drumul Taberei. Conform deciziei instanței, care a fost pronunțată la sfârșitul lunii trecute, cererea a fost admisă.

Cristi Borcea a avut „menajeră” la puşcărie. „Era un băiat care avea un mers ciudat”

„Este adevărat că am un litigiu cu Cristi Borcea. În octombrie 2017 am închiriat de la dânsul locația de la Moghioroș. Din păcate, anul trecut a fost unul foarte slab din cauza vremii și am stat prost cu încasările, iar asta a condus la unele întârzieri la plata chiriei. Totuși, ar trebui să țină cont de faptul că a fost nevoie de investiții foarte mari, pe care le-am făcut atunci când am preluat afacerea. Cristi Borcea ar trebui să privească lucrurile și din această perspectivă, mai ales că eu nu i-am făcut și nici nu vreau să-i fac vreun rău”, a declarat, Dan Tănase, proprietarul societății care acum este evacuată, pentru SpyNews.