Cristi Borcea vrea să recunoască OFICIAL copilul pe care-l are cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea a recunoscut public copilul născut de Valentina Pelinel, printr-o serie de gesturi impresionante, iar acum doreşte să fie trecut şi în acte drept tată, fără să îi pese de reacţia soţiei sale, Alina Vidican.

17 iun. 2016, 13:11
Cristi Borcea vrea să recunoască OFICIAL copilul pe care-l are cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea nu mai ascunde relatia cu Valentina Pelinel. Chiar in ziua in care Valentina a nascut, Borcea, aflat in inchisoare, la Penitenciarul Jilava, i-a trimis un camion de flori in culorile alb-rosu. Pe de alta parte, Borcea a vorbit si cu avocata lui in privinta formalitatilor de inregistare a baietelului pe care il are cu Valentina.

Avocata lui Cristi Borcea spulberă misterul: Când va fi trecut în certificat tatăl băieţelului Valentinei Pelinel

„Barbatul este foarte  hotarat. El i-a explicat, telefonic, sotiei sale, Alina, aflata in Miami, ca totul s-a terminat intre ei si este momentul sa divorteze. Mai mult, prin persoana care il reprezinta legal, omul de afaceri ar fi trimis si o foaie oficiala, datata si semnata, prin care  isi exprima dorinta de a fi trecut in acte ca tata al micutului Milan Cristian si fireste, ar dori ca in dreptului numelui de familie sa fie trecut cel al lui”, au dezvaluit persoane din preajma familiei, citate de WOWbiz.ro.