Cristi Brancu a făcut anunţul după 14 ani de căsătorie: „Le răspund clar: e viața mea!”

Cristi Brancu a făcut anunţul după 14 ani de căsătorie. Prezentatorul este mândru de parcursul său profesional, are 31 de ani de presă, însă nu se poate plânge nici de cel personal. Pe 25 octombrie a sărbătorit 14 ani de când formează, oficial, o familie cu Oana Turcu.

26 oct. 2022, 10:26
Cristi Brancu a făcut anunţul după 14 ani de căsătorie: „Le răspund clar: e viața mea!”
Cristi Brancu a făcut anunţul după 14 ani de căsătorie

Cristi Brancu a făcut anunţul după 14 ani de căsătorie. Jurnalistul prezintă acum emisiunea de succes “Exclusiv VIP”, la Prima TV. Din echipa show-ului fac parte și Oana, soția lui, dar și micuțul Tudor, fiul lor. Astfel, petrece mai tot timpul alături de familia lui, şi la serviciu, şi acasă.

Citeşte şi: Cum îşi menţine silueta Oana Turcu. Soţia lui Cristi Brancu a dezvăluit secretul: „Aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute”

Cristi Brancu a făcut anunţul după 14 ani de căsătorie

Prezentatorul are o relaţie frumoasă cu soţia lui, Oana Turcu, şi mărturiseşte că au avut parte de încercări, însă momente foarte grele nu au întâmpinat. Ştiu să se respecte, să se iubească şi mai ales, să îşi respecte opiniile, chiar dacă uneori sunt diferite.

Chiar pe 25 octombrie împlinim 14 ani de căsătorie. Au fost ani cu atât de multe emoții, încercări, împliniri, dar niciodată nu am avut un moment greu. Ne înțelegem din priviri, ne îmbrățișăm și ne iubim zi de zi, chiar dacă avem păreri diverse. Nu m-am simțit niciodată mai iubit. În funcție de situația dată, are ea cea mai bună părere, alteori eu. Uneori, Tudor are ideea perfectă! Privim întotdeauna spre noi și înainte, fără orgolii prostești.

Se împlinesc chiar 31 de ani de la primul articol publicat. Se împlinesc pe 1 noiembrie – și ziua Oanei, ce semn de destin! Am făcut atât de multe în acești ani – scris și vorbit, pe scene, săli de curs și pe YouTube -, încât mă mai întreabă uneori cineva – “mai poți”? Le răspund clar: e viața mea! Nu am renunțat niciodată la ceea ce am visat! Nu numai că mai pot, dar suntem în cursă, în forță, pe turnantă!„, a declarat Cristi Brancu, pentru Ciao.ro.