Cristi Brancu şi Oana Turcu, secretul unei căsnicii de 14 ani: „Fericirea aduce fericire”

Cristi Brancu şi Oana Turcu sunt căsătoriţi de 14 ani, iar dragostea lor este la fel de puternică, dacă nu chiar mai puternică decât la început. Unul dintre secretele longevităţii relaţiei lor este faptul că Oana îl sprijină în meseria lui şi vine cu idei pentru emisiunile pe care soţul ei le moderează.

29 sept. 2022, 15:22

Cristi Brancu şi Oana Turcu au împreună un băieţel pe care-l iubesc ca pe ochii din cap. Pe plan profesional, cei doi colaborează la emisiunea prezentată de Brancu la Prima TV. Oana are propria rubrică de frumusețe la Exclusiv VIP, emisiunea prezentată de soţul ei. Cei doi nu se află la primul proiect realizat împreună.

Soția mea este cu mine în seara aceasta, chiar aici în spate. În spatele fiecărui bărbat, asta cu siguranță trebuie să spunem, se află o femeie deșteaptă. Dacă nu se află o femeie deșteaptă, e o chestiune de timp, până apare o femeie deșteaptă și dacă nu e o femeie deșteaptă, trebuie să se întrebe bărbatul de ce nu e femeia deșteaptă lângă el. Dincolo de asta însă, Oana este un om cu experiență de 30 de ani și ea în televiziune și am lucrat foarte mult împreună.

Ideile ei sunt foarte bune, cum vedem în fiecare săptămână pe zona de frumusețe și întotdeauna o idee bună, mai ales când vine din toată inima, pentru că ea este cea care iubește necondiționat acest show, pentru că mă iubește pe mine și eu, de asemenea, și nimic nu este mai frumos, decât să facem lucruri împreună și asta doresc tuturor care ne urmăresc în acest moment”, ne-a mărturisit Cristi Brancu.

Citeste si Connect-R, despre cazul lui Visarion Alexa: „Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura”

Cristi Brancu şi Oana Turcu, secretul unei căsnicii de 14 ani: „Să-l iubești pe celălalt mai presus decât te iubești pe tine”

Dar nici lor viaţa nu le-a fost presarată doar cu petale de trandafir. În aceşti 14 ani, cuplul a avut parte de multe provocări, de momente tensionate.

Sunt 14 ani în care am trecut prin foarte multe momente, unele sublime, altele foarte grele, dar totul a fost construit pe baza unei iubiri pe care o știm, o simțim, și ea face ca totul să se lege, chiar și atunci când avem păreri diferite despre o situație anume. Începem ziua și o încheiem spunându-ne: Te iubesc! Și nimeni nu m-a iubit așa cum mă iubește ea. Și nimeni nu o iubește cum o iubesc eu. Totul a venit la momentul potrivit. Dumnezeu le-a așezat perfect. Am trecut prin multe experiențe până atunci și știu că niciodată nu am simțit o putere a iubirii că atunci când am întâlnit-o, am cunoscut-o pe Oana. Doi oameni deștepți au păreri diferite, cred că așa e normal. Dar ne completăm, pentru că știm unde e unul puternic și unde e celălalt„, a declarat prezentatorul pentru Click.ro

Cât despre secretul căsniciei sale, Cristi Brancu susține că tot ce contează este să îți iubești partenerul mai presus decât pe tine şi renunţarea la orgolii.

Să-l iubești pe celălalt mai presus decât te iubești pe tine. În dragostea adevărată nu există orgolii, dar există frumusețea personalității. E modul în care știi să-l faci pe celălalt să se simtă fericit, fericirea aduce fericire„, a adăugat el.

Citeste si Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Betty Salam face dezvăluirea momentului: „Trebuie să se odihnească, se reface în continuare”