Cristi Brancu a fentat moartea de două ori. Dezvăluiri neștiute din viața jurnalistului: „Am crezut că o să mă duc”

Cristi Brancu a făcut dezvăluiri neștiute despre cele mai grele momente din viața sa, când s-a aflat la un pas de moarte.

04 aug. 2023, 09:16
Cristi Brancu a fentat moartea de două ori. Dezvăluiri neștiute din viața jurnalistului: „Am crezut că o să mă duc”
Cristi Brancu, dezvăluri neașteptate din viața sa

Cristi Brancu, cunoscut prezentator și jurnalist, a făcut dezvăluiri inedite din viața sa, despre părinți, familie și carieră, dar și despre clipele în care a crezut că totul s-a sfârșit. Jurnalistul se declară mulțumit de emisiunea sa de la Prima TV și amintește cum și-a început cariera, pe când avea doar 18 ani, cu un articol care l-a cucerit pe scriitorul Mircea Micu.

“Emisiunea merge strună. Am încheiat cinci sezoane cu multe evenimente, exclusivități și istorii. Am avut o lună fierbinte de emisiuni live de la mare, plină de rezultate bune, care anunța direcția în care vom merge în toamnă.

Am debutat la 1 Noiembrie 1991. Exista în acea vreme un săptămânal, numit ‘Viața Capitalei’, condus de scriitorul Mircea Micu. El a publicat articolul unui puști de 18 ani, adică eu, despre o fotbalist de legendă, titular la Steaua în finala Cupei Campionilor în 1989, Nicolae Ungureanu. Patru luni mai târziu, eram deja cu contract permanent la revista ‘Cuvântul’. Așadar, în curând, 32 de ani de meserie”, a declarat Cristi Brancu, pentru fanatik.ro.

De-a lungul carierei, a avut parte și de experiențe neplăcute, dar nu crede că ar fi putut avea o altă meserie decât cea de jurnalist. Cristi Brancu își amintește de cele mai dificile momnte pe care le-a trăit.

„În perioada în care eram jurnalist monden acid, de tabloid, nu erau plăcute momentele în care mă întâlneam cu rudele celor atacați. Erau tot soiul de întrebări.

Așa, ca fapte de arme, în 1993, la ideea lui George Stanca, am încercat să provocăm o întâlnire între Gică Hagi și încă soția lui de atunci, Leni, de care se despărțise, după un meci al Naționalei. A ieșit o busculadă vecină cu bătaia. A zis cineva de pe lângă Gică atunci că avea un glonț în picior pentru mine”, a mai spus jurnalistul.

Citește și: Cristi Brancu rupe tăcerea! După 15 ani de căsnicie prezentatorul TV a dezvăluit adevărul: ”În viață să defilezi cu un om care e în aceeași ligă cu tine”

Cunoscutul prezentator mărturisește că preferă să mănânce lucruri bune decât să gătească. Acesta a dezvăluit că a avut parte de două episoade în care a crezut că își va pierde viața.

„Au fost două momente în care am crezut că o să mă duc… un accident de mașină în 1995 și acum câțiva ani, o sincopă. Am simțit că mă iubește Dumnezeu și că ar trebui să am mai multă grijă de mine. Problema e că sunt un om obsedat de treaba bine făcută, cred în onoare și nu mă menajez în lupta de zi cu zi”, a mai povestit acesta.

Citește și: Cum îşi menţine silueta Oana Turcu. Soţia lui Cristi Brancu a dezvăluit secretul: „Aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute”

Cristi Brancu, despre momentul în care și-a cunoscut soția

Cristi Brancu este căstorit cu Oana Turcu de 15 ani, iar împreună au un fiu de care sunt foarte mândru. Jurnalsitul este un soț dedicat și un tată care ar face orice pentru copilul lui. Jurnalistul mărturisește că el și Oana nu se ceartă niciodată și că fiecare îi respectă opiniile și dorințele celuilalt, lucruri care au dus la o relație de durată.

„E o senzație unică în viața mea. Am simțit o emoție uriașă. Practic, noi ne-am văzut prima oară în seara în care ea a venit invitată în emisiunea mea de la Antena 2. Vorbisem la telefon, mai mult în mesaje. A fost o clipă în acea zi, două cuvinte, din care am înțeles că fata pe care o văzusem în presă cu câteva zile înainte și care îmi plăcea, se gândea cu drag la mine.

De obicei, nu așteptăm invitații în pragul ușii studioului, la capătul de sus al unei scări mari. Ea a venit și a trecut pe lângă mine fără să îmi spună nimic. A fost un declic. A existat. În minutele în care am vorbit în direct în emisiunea Agentul VIP, amândoi am știut că vom fi mereu împreună.

Durează atunci când cauți să pui ce își dorește celălalt mai presus decât dorințele tale, când cauți în fiecare zi să îl faci fericit. Când faci orice să existe înțelegere, tandrețe, când aveți subiecte comune și lupte comune. Sau când îl faci să se simtă prețios, răsfățat, vei primi totul în schimb și nimic nu se va pierde.

Noi nu ne certăm. Dacă unul are o anume părere, celălalt știe să i-o respecte. Nu ne-am dat niciodată motive de ceartă”, a dezvăluit Cristi Brancu.