Cristi Brancu rupe tăcerea! După 15 ani de căsnicie prezentatorul TV a dezvăluit adevărul: ”În viață să defilezi cu un om care e în aceeași ligă cu tine”

Cristi Brancu și Oana Turcu sunt unul dintre cele mai solide și mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt căsătoriți de peste 15 ani, cei doi sunt mai fericiți ca oricând și în ciuda tuturor, reușesc după atâția ani să păstreze pasiunea în relația lor.

24 iun. 2023, 19:31
Cristi Brancu rupe tăcerea! După 15 ani de căsnicie prezentatorul TV a dezvăluit adevărul: ”În viață să defilezi cu un om care e în aceeași ligă cu tine”
Cristi Brancu rupe tăcerea!

După 15 ani de căsnicie prezentatorul TV a dezvăluit adevărul. Recent, Cristi Brancu a vorbit despre cât de frumoasă este viața alături de minunata sa soție, Oana Turcu, pe care a cunoscut-o în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Marinela Chelaru, la un pas de moarte. Din ce pensie trăiește actrița după ce a făcut 4 AVC-uri: „Mi-e și rușine să spun, că zice lumea că mă vait”

După 15 ani de căsnicie prezentatorul TV a dezvăluit adevărul

Prezentatorul TV a dezvăluit că cea care i-a adus împreună pentru totdeauna a fost Anamaria Prodan. De atunci și până acum, viața celor doi a fost plină de realizări profesionale notabile. Acum, Cristi și Oana conduc o afacere și de câte ori au ocazia, românii îi pot vedea în postura de coprezentatori, la emisiuni sau diverse evenimente.

După 15 ani de căsnicie, Cristi Brancu, se consideră un soț și tată foarte norocos, atât prin prisma soției sale, cât și a familiei pe care o are.

“Am noroc! Am devenit om însurat și după aceea tată, nu din prima așa, și din acest punct de vedere îi mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit alături și m-am întâlnit cu femeia care înțelege ceea ce fac. În momentul în care, ca orice om, am momentele mele de oboseală, de întrebări, de incertitudini, am un partener foarte bun de dialog care mă iubește cum nu m-a iubit nimeni în viața mea. (…)

Ea a făcut șapte ani singură emisiune la Antenă, acolo a fost numai drumul ei, eu n-am avut niciun fel de rol. Ea înțelege meseria asta. E foarte important în viață să defilezi cu un om care te înțelege și care e în aceeași ligă cu tine cultural, emoțional, profesional, că altfel nu înțelege, și când nu înțelege întreabă și nu trece prin filtrul propriu.
Aici am noroc și într-adevăr încerc să îmbin, adică în niciun caz, orice s-ar întâmpla, nu lipsesc din viața copilului și a familiei mele. Două ore, în rest, probabil că datorită matematicii de care ți-am povestit, mintea mea se împarte în două și atunci încercăm să le facem și pe unele, și pe altele cu maximă concentrare și după aia cu pastile de somn, dar asta e viața!” a declarat Cristi Brancu, potrivit UNICA.

Mai mult, Cristi Brancu nu s-a putut abține să nu vorbească și despre băiatul său, care de curând a obținut o bursă de studii în Anglia.

„Chestia asta că sunt faimos, mai încolo, acum trebuie să construim, deși el e pasionat de YouTube, are niște canale, face niște filme, acolo nu mă bag. Acolo eu eventual sunt actor invitat când trebuie să pun o voce, în rest nu mai fac absolut nimic, adică omul e pe drumul lui. E pasiunea lui, zice că vrea să se facă regizor, o să fim alături de el în orice fel de provocare a vieții. Deci, e foarte important că e în aceeași zonă, mai ales că lângă tine s-ar putea să ai o idee avizată și invers care te ajută foarte mult (…) Îi las libertatea de a alege ceea ce-și dorește, îl ocrotim astfel încât să fie cât mai bine, dar avem grijă mulțumită familiei și faptului că socrii mei mă ajută. Mama soacră mă mai ajută cu matematica, toate astea umaniste, română, geografie, biologie, istorie, engleză sunt la băiatu’. Omul este pasionat de limba engleză, prin urmare îl educăm ca pe un copil care trebuie să muncească și care trebuie să se bucure de copilăria lui, care este pe această treabă în zona asta a televiziunii pentru că i-a plăcut și pentru că a vrut”, a mai spus prezentatorul TV.

Citește și Carmen Brumă a făcut anunțul după 25 de ani de relație cu Mircea Badea: „Gelozia se încadrează în patologic și trebuie tratată”