Cristi Brancu îl desfiinţează pe Vali Vijelie. „Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte ruşinos” VIDEO

Cristi Brancu, cunoscutul prezentator al emisiunii "Exclusiv VIP", şi-a exprimat public nemulțumirea și dezamăgirea față de Vali Vijelie, despre care a spus că a dat dovadă de neseriozitate și lipsă de respect față de angajamentele asumate.

29 mart. 2024, 22:32
Cristi Brancu îl desfiinţează pe Vali Vijelie. „Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte ruşinos” VIDEO
Cristi Brancu îl desfiinţează pe Vali Vijelie. "Pentru mine nu mai valorează nimic. E foarte ruşinos"

Cristi Brancu îl desfiinţează pe Vali Vijelie. Într-o postare pe rețelele de socializare, prezentatorul TV a relatat două situații în care Vali Vijelie nu și-a respectat angajamentele. Prima dată, acesta a anulat apariția la emisiunea lui cu o oră înainte de înregistrare, pretextând că a pierdut un avion, deși era vorba despre un eveniment planificat cu mult timp înainte. A doua oară, manelistul a promis că va participa la emisiune, dar a anunțat în ultimul moment că nu mai poate veni, alegând să își lase colegii și fanii în așteptare. Cristi Brancu a subliniat că astfel de comportamente sunt inacceptabile și nu pot fi tolerate, arătându-și dezamăgirea față de lipsa de respect a artistului față de munca și eforturile celor implicați în emisiune.

„Eu sunt un tip cu onoare, mereu mi-am respectat cuvântul. Pentru edițiile de Crăciun de anul trecut am avut mai mulți invitați, iar anul trecut, cu o oră înainte de înregistrare, Vali Vijelie, care trebuia și el să vină, le-a transmis colegilor mei că a pierdut un avion. Într-o ediție în care sunt invitați și 10 artiști, lucrul acesta l-am înțeles și l-am acoperit. De fiecare dată când vorbeam cu Vali Vijelie vorbea mereu despre ce înseamnă să fii om, să fii puternic, să-ți respecți cuvântul și ce înseamnă să fii un bărbat adevărat”, a spus Cristi Brancu.

Citeşte şi: Pescobar a plătit două milioane de euro pentru un apartament de lux. L-a cumpărat de la Dumitru Dragomir: „Nici în Dubai nu vezi aşa ceva”

Mai mult, Cristi Brancu l-a contactat pe Vali Vijelie pentru a face o legătură video în timpul emisiunii, dar acesta nu a răspuns la apeluri și mesaje, amplificând astfel dezamăgirea și frustrarea prezentatorului TV.

„Eu l-am declarat țepar în emisiune pe Vali Vijelie, pentru că a fost o țeapă. Aș vrea să vă întreb dacă voi l-ați mai putea respecta pe Vali Vijelie. Dacă așa se comportă cu un om pe care-l știe de 10 ani, ce s-o fi întâmpla cu un om la care trebuie să meargă la un eveniment? Pentru mine e o mare dezamăgire, m-am exprimat într-un mod dur, dar așa am fost mereu cu oamenii care au uitat să vină la emisiune, nu i-am iertat. L-am sunat, nu a mai răspuns la telefon. A citit mesajele, dar nu a mai răspuns la ele. Dacă ești un om demn, dă măcar un mesaj sau răspunde la ele. E foarte rușinos”, a mai transmis Cristi Brancu.

Citeşte şi: Fiul lui Cosmin Olăroiu a spart contul antrenorului cu o achiziție de lux. A dat 600.000 pe ultima fiţă de Mercedes FOTO