Pescobar a plătit două milioane de euro pentru un apartament de lux. L-a cumpărat de la Dumitru Dragomir: „Nici în Dubai nu vezi aşa ceva”

Apartamentele de lux construite de Dumitru Dragomir sunt în centrul atenției, atrăgând un interes considerabil. În urma unei tranzacții semnificative, celebrul Pescobar a achiziționat un apartament la prețul de două milioane de euro!

29 mart. 2024, 20:29
Pescobar a plătit două milioane de euro pentru un apartament de lux. L-a cumpărat de la Dumitru Dragomir: „Nici în Dubai nu vezi aşa ceva”
Pescobar a plătit două milioane de euro pentru un apartament de lux. L-a cumpărat de la Dumitru Dragomir: "Nici în Dubai nu vezi aşa ceva"

Pescobar a plătit două milioane de euro pentru un apartament de lux. Situate în nordul Capitalei, apartamentule lui Dumitru Dragomir se bucură de o popularitate crescândă. Oamenii sunt atrași de aceste locuințe de lux, căutând confortul și exclusivitatea pe care le oferă. În comparație cu opțiunile din Dubai, prețurile sunt mai accesibile, iar facilitățile sunt mai ample, evidențiind investiția deosebită făcută de fostul șef al LPF.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, afacere de milioane cu Pescobar. „Numai licenţa de băuturi costă 250.000 de euro în fiecare an!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Paul Nicolau, alias Pescobar, a plătit două milioane de euro pentru unul dintre apartamentele sale. „Aș vrea să facă cineva o comisie să se ducă la 10 dezvoltatori și să vină la mine să facă o comparație, să vadă cum lucrează familia Dragomir. Mai rău ca ăla al meu, în Dubai, eu am fost și am văzut 37 de milioane de dolari. L-am dat cu două, totuși, este România. Peste doi ani, Pescobar ia pe apartament cel puțin patru milioane. Stai că mai bagă și el… Va lua patru, cinci milioane”, a declarat Dumitru Dragomir, confom Fanatik.

Investiția l-a costat pe Dumitru Dragomir aproximativ 600.000 de euro, iar la apartamentul lui Pescobar a făcut niște schimbări: „Pe mine m-a costat 500-600.000 să îl fac. Dacă eu îi puneam coloanele lui Pescobar… Piscina pe care am pus-o eu, a dat-o jos. Eu am pus piscină de la cineva din Bistrița. E vestit în Europa. El a zis că face ultimul răcnet din lume. Face piscină care se deschide singură, se închide singură… Oricum, e totul făcut, încălzire în pardoseală, luminile, scările”.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir, implicat în afacerile lui Pescobar. Cum a făcut fostul şef al LPF milioane de euro: „Mi-a dat toţi banii!”

Apartamentele de lux ale lui Dumitru Dragomir oferă o experiență vastă și inegalabilă. Cu o suprafață generoasă de 1.400 de metri pătrați, dotate cu etaj cu piscină și terasă, acestea sunt opțiuni de neegalat pe piața imobiliară. „E un cartier în care apartamentul cu două camere se închiriază cu 1.000 de euro, cu trei camere între 1.200 și 1.500 de euro. De ce? Pentru că sunt atâtea birouri de jur-împrejur, mii de birouri, înțelegi? Când am plecat, a venit o doamnă cu un tânăr să vadă unul mare, unul mare cu piscină, la etajul 9. I-am zis fiului că nu-l mai dăm cu un milion și vine doamna și întreba ce preț are. I-am zis că ăla mai mic cu un milion și jumătate. Mi-a zis să îi mai las 200.000 și mi-l ia”, a precizat Dumitru Dragomir.