Fiul lui Cosmin Olăroiu a spart contul antrenorului cu o achiziție de lux. A dat 600.000 pe ultima fiţă de Mercedes FOTO

Fiul celebrului antrenor Cosmin Olăroiu, Dani Olăroiu, a stârnit controverse cu recenta sa achiziție: un impresionant Mercedes AMG Gt Coupe Black Series Limited Edition în valoare de 600.000 de euro. Tânărul, care a spart banii tatălui său de pe carduri, impresionează cu o colecție de mașini de lux evaluată la aproximativ două milioane de euro.

28 mart. 2024, 22:30

Fiul lui Cosmin Olăroiu a spart contul antrenorului cu o achiziție de lux.  Dani Olăroiu, care trăiește o viață extravagantă datorită averii tatălui său, se remarcă în cluburile de lux din București și Mamaia, precum și în destinații internaționale. Noua sa achiziție, Mercedesul AMG Gt Coupe Black Series Limited Edition, cu 730 de cai putere, se alătură unei colecții impresionante care include modele precum Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Wraith, Ferrari F12 Berlinetta, Ferrari FF și Land Rover Range Rover, scrie Cancan.

Citeşte şi: Marius Vizer îl face praf pe Cozmin Guşă: „De-a lungul carierei sale a distrus tot ce a atins! Este laş, este complet amoral, trăiește în minciună!”

Sursa principală de venit a lui Dani Olăroiu pare să fie restaurantul deținut de tatăl său în Dubai, un local celebru care produce profituri uriaşe. Restaurantul, descris ca fiind cel mai exclusivist din Dubai, este o atracție pentru clienți, oferind o gamă vastă de preparate culinare și un decor spectaculos, cu un avion de vânătoare ca element central. „Cel mai tare restaurant din tot Dubaiul, rețineți, nu greșesc cu nimic, este al lui Olăroiu, unde e copropietar. Restaurantul, să-l fi făcut eu, acum, mă costa peste 15 milioane de dolari. Nu e proprietatea lor, și ei au închiriat. Ăla e restaurant care produce profit în jur de 100 de mii de euro pe zi”, spunea, recent, Dumitru Dragomir.

Citeşte şi: Gică Popescu a mers la Guvern peste Marcel Ciolacu. Ce i-a cerut premierului fostul căpitan al Naţionalei