Teo Trandafir a reînviat din propria cenușă ca Pasărea Phoenix, după ce a fost dată afară de la Kanal D! Vedeta revine în forță. „Abia aștept să începem”

Vești bune pentru fanii lui Teo Trandafir! Îndrăgita prezentatoare TV revine în forță în atenția publicului din România, după ce la finalul lunii august a fost concediată de Kanal D, unde a lucrat mai bine de 10 ani.

16 sept. 2023, 23:03
Teo Trandafir a reînviat din propria cenușă ca Pasărea Phoenix, după ce a fost dată afară de la Kanal D! Vedeta revine în forță. „Abia aștept să începem”
Teo Trandafir a reînviat din propria cenușă ca Pasărea Phoenix, după ce a fost dată afară de la Kanal D!

Teo Trandafir a reînviat din propria cenușă ca Pasărea Phoenix, după ce a fost dată afară de la Kanal D! Vedeta care are o experiență uriașă de entertainer în TV și radio nu a stat foarte mult timp pe tușă și de luni, 18 septembrie, va putea fi auzită la emisiunea „Bară la Bară”, de la Radio Impuls.

Citește și Vedeta de la Neatza, la un pas de moarte după ce s-a lovit cu capul de un scaun: „Era plină de sânge”. Mesajul transmis de Teo Trandafir 

Teo Trandafir a reînviat din propria cenușă ca Pasărea Phoenix, după ce a fost dată afară de la Kanal D!

Teo Trandafir nu va fi singură, ci în fiecare zi de luni până vineri de la ora 16:00 la 19:00, va avea diverse dialoguri savuroase cu Mihai Hînda cu care este foarte bună prietenă.

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru ca sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a declarat Teo Trandafir, potrivit Unica.ro.

Mihai Hînda promite foarte multe surprize pentru ascultătorii emisiunii și spune că această colaborare cu Teo Trandafir este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le are în cei 10 ani de radio.

„Să fac emisie în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, alături de Teo Trandafir, va fi cu siguranță unul dintre cele mai faine proiecte realizate în cei 10 ani de radio. O să avem invitați, premii, hituri și multe lucruri frumoase pentru ascultătorii noștri! Suntem nerăbdători!”, a spus Mihai Hînda.

Teo Trandafir, fugă într-o locație de vis după concediere

După ce a fost concediată de postul turcesc, prezentatoarea care modera emisiunea „Teo Show” de un deceniu s-a refugiat într-o locație de vis, pitorească, la care mulți doar se gândesc. Vedeta de televiziune a vizitat Colibița, celebrul sat din județul Bistrița Năsăud, unde a fost cazată la unul dintre resorturile de lux disponibile în zonă. Cel care a făcut publică prezența lui Teo Trandafir a fost chiar unul dintre patronii locației de ședere, care s-a declarat foarte mândru de faptul că o personalitate ca Teo Trandafir s-a cazat acolo.

„Ce onoare și ce bucurie pentru noi! Teo Trandafir, alături de noi”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de cei care dețin resortul.

Presupusa fugă a prezentatoarei vine ca urmare a concedierii sale de la Kanal D. Un proiect foarte apreciat de mulți români și-a încheiat parcursul, fiind vorba despre emisiunea „Teo Show”, program de televiziune difuzat pe Kanal D încă din anul 2013. Conducerea postului a luat decizia recentă, mai exact la finalul lunii august, de a concedia întreaga echipă care lucra la acest proiect, inclusiv pe Teo Trandafir. Principala cauză ar fi cea obișnuită: când un proiect ajunge la final sau este întrerupt, echipa este redistribuită către alte proiecte ale stației TV. De această dată nu s-a întâmplat așa, pentru că niciunul dintre membri echipei lui Teo nu a fost mutat pe alt proiect, ci trimiși direct acasă, inclusiv prezentatoarea.

Inițial difuzată de 5 ori pe săptămână, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a tot fost mutată. Anul trecut putea fi vizionată de la ora 10:00, în cursul weekendului. Apoi a fost mutată într-un alt slot orar în luna iulie 2023. Proiectul a fost redus la două apariții pe săptămână, în special în zilele de luni și marți, la orele 23:00, devenind cunoscut ca „late night show”. Această mutare nu a avut rezultatele scontate, deoarece audiența a scăzut și sfârșitul a devenit inevitabil.

„Începând de luni, 17 iulie, emisiunea Teo Show va fi difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 23:00, la Kanal D. Cu o echipă dedicată și entuziastă, la cârma acesteia fiind inegalabila Teo Trandafir, Teo Show aduce în prim-plan subiecte dintre cele mai interesante pentru publicul larg. Începând de săptămâna viitoare, serile de luni și marți vor fi deosebite prin aducerea în fața telespectatorilor a celor mai captivante subiecte, imediat după încheierea serialului turcesc de succes al momentului, Melek”, anunțau reprezentanții postului Kanal D.

Citește și Unde s-a ascuns Teo Trandafir, după ce a rămas fără locul de muncă de la Kanal D. Prezentatoarea a ales un loc de vis