Unde s-a ascuns Teo Trandafir, după ce a rămas fără locul de muncă de la Kanal D. Prezentatoarea a ales un loc de vis

Teo Trandafir a decis că este momentul să se refacă după șocul pricinuit de concedierea de la Kanal D. Cunoscuta prezentatoare a plecat într-o locație de vis, unde și-a încărcat bateriile și a fost răsfățată de deținătorii resortului de lux unde a fost cazată.

06 sept. 2023, 09:11
Unde s-a ascuns Teo Trandafir, după ce a rămas fără locul de muncă de la Kanal D. Prezentatoarea a ales un loc de vis
Teo Trandafir

Teo Trandafir se resimte după concedierea de la Kanal D. Vedeta tv s-a trezit peste noapte fără loc de muncă, după ce patronii postului turcesc au luat hotărârea de a o da afară pe Teo împreună cu toată echipa alături de care lucra încă din 2013 la acest proiect. În cadrul acestuia, Teo nu doar că a avut invitați remarcabili, dar a scos la iveală multe detalii incendiare din viața personalităților țării. Ba mai mult, a și reușit să lanseze în lumea artistică mulți tineri talentați. Deși emisiunea se bucura de un real succes, patronii televiziunii au considerat că mai bine se debarasează de vedetă și de echipa ei.

Citește și: Ce dietă ține Teo Trandafir după ce a slăbit 60 de kilograme: „Îl practic fără să vreau”

Teo Trandafir, fugă într-o locație de vis după concediere

Prezentatoarea care modera emisiunea „Teo Show” de un deceniu s-a refugiat într-o locație de vis, pitorească, la care mulți doar se gândesc. Vedeta de televiziune a vizitat Colibița, celebrul sat din județul Bistrița Năsăud, unde a fost cazată la unul dntre resorturile de lux disponibile în zonă. Cel care a făcut publică prezența lui Teo Trandafir a fost chiar unul dintre patronii locației de ședere, care s-a declarat foarte mândru de faptul că o personalitate ca Teo Trandafir s-a cazat acolo.

„Ce onoare și ce bucurie pentru noi! Teo Trandafir, alături de noi”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de cei care dețin resortul.

Unde s-a ascuns Teo Trandafir, după ce a rămas fără loc de muncă. Prezentatoarea a ales un loc de vis

Presupusa fugă a prezentatoarei vine ca urmare a concedierii sale de la Kanal D. Un proiect foarte apreciat de mulți români și-a încheiat parcursul, fiind vorba despre emisiunea „Teo Show”, program de televiziune difuzat pe Kanal D încă din anul 2013. Conducerea postului a luat decizia recentă, mai exact la finalul lunii august, de a concedia întreaga echipă care lucra la acest proiect, inclusiv pe Teo Trandafir. Principala cauză ar fi cea obișnuită: când un proiect ajunge la final sau este întrerupt, echipa este redistribuită către alte proiecte ale stației TV. De această dată nu s-a întâmplat așa, pentru că niciunul dintre membri echipei lui Teo nu a fost mutat pe alt proiect, ci trimiși direct acasă, inclusiv prezentatoarea.

Inițial difuzată de 5 ori pe săptămână, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a tot fost mutată. Anul trecut putea fi vizionată de la ora 10:00, în cursul weekendului. Apoi a fost mutată într-un alt slot orar în luna iulie 2023. Proiectul a fost redus la două apariții pe săptămână, în special în zilele de luni și marți, la orele 23:00, devenind cunoscut ca „late night show”. Această mutare nu a avut rezultatele scontate, deoarece audiența a scăzut și sfârșitul a devenit inevitabil.

„Începând de luni, 17 iulie, emisiunea Teo Show va fi difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 23:00, la Kanal D. Cu o echipă dedicată și entuziastă, la cârma acesteia fiind inegalabila Teo Trandafir, Teo Show aduce în prim-plan subiecte dintre cele mai interesante pentru publicul larg. Începând de săptămâna viitoare, serile de luni și marți vor fi deosebite prin aducerea în fața telespectatorilor a celor mai captivante subiecte, imediat după încheierea serialului turcesc de succes al momentului, Melek”, anunțau reprezentanții postului Kanal D.

Citește și: Cei patru infractori care cereau bani în numele Andreei Marin și a lui Teo Trandafir și-au primit sentința. Prejudiciul se ridică la 35.000 de euro