Dr Flavia Groşan sare în apărarea falsului călugăr Cristi Călin: „Eu mă regăsesc în călugărul ăsta. La fel s-au năpustit şi asupra mea”

Falsul călugăr Cristi Călin a declanşat un scandal de proporţii în Biserica Ortodoxă Română după ce a denunțat public comportamente homosexuale la vârful BOR. Printre cei care au intrat în colimatorul presupusului călugăr se află înalte feţe bisericeşti precum ÎPS Teodosie, ÎPS Calinic şi ÎPS Varsanufie, dar şi fostul deputat PSD Aurel Bălăşoiu.

12 oct. 2022, 09:42
Dr Flavia Groşan sare în apărarea falsului călugăr Cristi Călin: „Eu mă regăsesc în călugărul ăsta. La fel s-au năpustit şi asupra mea”

Medicul Flavia Groşan empatizează, însă, puternic cu falsul călugăr Cristi Călin, care a fost supus unui val de ură după dezvăluirile lui.

Flavia Groşan îi ia apărarea falsului călugăr Cristi Călin

Şi nu pentru că ar fi de acord cu faptul că acesta loveşte în BOR, ci pentru faptul că îşi aminteşte cum a fost ea supusă unui val de ură în urmă cu doi ani, această ură venind şi de la oameni simpli, dar mai ales de la colegii de breaslă care contestau vehement tratamentul pe care ea îl administra pacienţilor cu COVID.

Eu ma regăsesc in călugărul asta. Exact la fel s-au năpustit asupra mea acum 2 ani. Şamană, vrăjitoare, escroacă și alte apelative drăgălașe. Petiții peste petiții, deziceri, învrăjbit doctorii împotriva mea și câte și mai câte. Călugărul stă bine pe picioare și caută harţagul. Eu m-am retras, mi-am văzut de pacienții mei și am lăsat timpul să curgă. Și a curs.

Cu 11 spitale sărite în aer, cu 66.000 de decese și cu un postcovid sinistru. Și cu o schemă de tratament care, tacit, a îmbrățișat-o o lume întreagă. A, n-am vrut s-o fac publică. Nu. Și nu că mi-ar fi fost frică. Îmi era frică să nu fac rău. Pentru că se administrează într-un anume fel. Felul meu. Amin. PS: Zic să lăsați să curgă timpul și în cazul de faţă. Să nu aveți surprize„, a scris doctoriţa pe Facebook.

Citeste si EXCLUSIV Legătura dintre George Simion şi falsul călugăr Cristi Călin: „M-a sunat înainte de nuntă să mă întrebe dacă poate să slujească la mine. Nu ştiam cu cine vorbesc”

Cristi Călin, „cârtiţa” unui serviciu de informaţii

În emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, așa-zisul călugăr Cristi Călin a dezvăluit că face parte dintr-un serviciu de informații românesc, fără a-l nominaliza. Mai mult acesta a spus că a fost angajat cu contract de către serviciul secret, că i s-a cerut să pregătească din punct de vedere tehnic spațiile în care aveau loc orgiile sexuale pentru a fi înregistrați participanții. Acesta a susținut că a avut o misiune și că a primit tehnică audio-video, pe bază de proces-verbal, de la colaboratorul său din respectivul serviciu secret:

Fac parte dintr-un serviciu de informații! Este autorizat, face parte din sistemul legal, este controlat de Parlamentul României. (…) Nu sunt ofițer acoperit, ci agent. Am semnat un contract. Aveam tehnică (n.n. de interceptare) luată cu proces-verbal și serie de inventar. Nu făceam acest lucru de capul meu. Nu vă pot spune despre ce serviciu secret este vorba, nu am spus nici doamnei procuror acest lucru”, a spus Cristi Călin în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Citeste si EXCLUSIV VIDEO Interviu cu călugărul Călin, cel care denunţă mai mulţi prelaţi ai BOR pentru abuz sexual: „Dacă eşti pedofil şi violezi copii, poţi să mai fii tu slujitorul Bisericii?”

Totodată, acesta a mai dezvăluit că a fost invitat la Palatul Cotroceni, unde a stat de vorbă cu “doamna consilier de stat” a președintelui Klaus Iohannis care i-a cerut toate detaliile legate de orgiile sexuale. După ce a fost audiat la Poliție, presupusul călugăr care ar fi avut relații sexuale cu deputatul Aurel Bălășoiu denunță public comportamente homosexuale la vârful Bisericii Ortodoxe Române. Într-o scrisoare adresată Patrarhului Daniel, Cristi Călin susține că s-a infiltrat în cercurile de homosexuali din Biserică și a obținut imagini compromițătoare, de natură sexuală, cu mai mulți arhiepiscopi și preoți.