Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui! Am făcut lucruri care nu mă caracterizau!”

Cristi Chivu (42 de ani), fostul fundaș al lui Inter, în prezent antrenorul echipei U19 a italienilor, a dezvăluit momentele dramatice prin care a trecut în 2010, după ce a suferit o accidentare gravă la cap, care i-a pus viața în pericol.

09 mai 2023, 18:16
Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui! Am făcut lucruri care nu mă caracterizau!”
Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui! Am făcut lucruri care nu mă caracterizau!"

Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui! Fostul căpitan al naţionalei a dezvăluit că a fost bănuit de colegi că este violent cu soţia lui, Adelina, din cauza comportamentului ciudat provocat de medicamente. Cristi Chivu a fost nevoit să ia medicamente care aveau efecte asupra comportamentului lui. Acest lucru i-a determinat pe coechipierii săi de la Inter să o sune pe Adelina, pentru a se asigura că fotbalistul nu este violent cu ea.

Citeşte şi: Adelina Chivu, prima apariţie la TV după opt ani. Cum arată acum soţia fostului căpitan al Naţionalei FOTO

„La două luni și jumătate de la accident, m-am întors pe teren cu toate fricile mele. Sufeream când jucam. Toate lucrurile prin care am trecut după accident, cu toate medicamentele luate, m-au făcut să fac anumite lucruri care nu mă caracterizează. Cum ar fi gesturile obscene făcute după meciul de Cupă cu Roma, pumnul dat lui Marco Rossi, cearta cu Rafa Benitez. Nimeni nu știe că am luat niște medicamente care au înlăturat toate filtrele. Îmi aduc aminte, colegii mei au sunat-o pe soția mea acasă să o întrebe dacă totul este bine, dacă sunt agresiv acasă, dacă ridicam mâna la ea. Toate astea au o explicație. Dintoina (n.r. – medicamentul). Trebuia să iau doar două luni, dar am luat timp de nouă luni”, a declarat Cristi Chivu, pentru Corriere Dello Sport.

Citeşte şi: Andreea Raicu, amănunte despre relaţia cu Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional”

Cristi Chivu se declară recunoscător pentru faptul că este în viaţă şi a mărturisit că a traversat un moment extrem de dificil. „A fost ziua renașterii mele. Nu a fost deloc un moment ușor de gestionat. Am fost norocos. A fost foarte aproape, puteam să ajung să nu mai pot vorbi și să nu-mi mai mișc o parte a corpului. Zilele de convaleșcență, miile de întrebări pe care mi le-am pus, incertitudinile. Sunt norocos că sunt un om normal. Din fericire, încă sunt în viață”, a mai spus Cristi Chivu.