Cristi Chivu împlineşte 41 de ani. Adelina Chivu, mesaj emoţionant pentru soţul ei FOTO

Cristian Chivu împlinește 41 de ani, marţi, 26 octombrie 2021. Adelina Chivu, soția fostului căpitan al echipei naționale, l-a felicitat și public, pe Instagram.

26 oct. 2021, 19:43
Cristi Chivu împlineşte 41 de ani. Adelina Chivu, mesaj emoţionant pentru soţul ei FOTO

Cristi Chivu împlineşte 41 de ani. Adelina Chivu, mesaj emoţionant pentru soţul ei. Cristian Chivu împlinește 41 de ani, marţi, 26 octombrie 2021. Adelina Chivu, soția fostului căpitan al echipei naționale, l-a felicitat și public, pe Instagram.

Cristi Chivu împlineşte 41 de ani. Adelina Chivu, mesaj emoţionant pentru soţul ei

Adelina şi Cristian Chivu s-au căsătorit religios pe 6 iulie 2008, iar naşi le-au fost Victor Becali şi soţia lui, Manuela. Între timp, cei doi au devenit părinții a două fetițe, de care sunt foarte mândri. Adelina nu a ratat ocazia și l-a felicitat pe soțul ei, pe Instagram. Lângă mesaj a postat și o fotografie, în care ex-fotbalistul apare alături de cele două fetițe. „La multi ani, iubirea mea! ♥️ #mybestfriend @cristianchivu #teiubesc #happybirthday”, a scris Adelina Chivu.

Cristi Chivu și soția lui, Adelina, fac ravagii pe străzile din Capitală

Adelina Chivu a dezvăluit recent că are o relație perfectă cu Cristian Chivu: „Eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine”.