Cristi Danileţ, membru al CSM, surprins cu paharul în mână la o petrecere VIDEO

Jurnaliştii de la Lumea Justiţiei au dat publicităţii o serie de fotografii în care apare judecătorul Cristian Danileţ la o petrecere. Magistratul susţine că imagini sunt din viaţa sa privată şi nu afectează activitatea sa ca magistrat.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Cristi Danileţ, membru al CSM, surprins cu paharul în mână la o petrecere VIDEO

Imaginile prezentate de luju.ro datează din 2008 şi îl înfăţişează pe Cristian Danileţ la o petrecere, cu un pahar de băutură în mână şi cu un microfon, participând, probabil, la un concurs de karaoke. Alături de Danileţ, par şi alţi colegi magistraţi ai săi.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Danileţ a admis că el apare în imaginile făcute la o petrecere în 2008. „Sunt fotografii în viaţa privată. În mod normal, nu ar fi trebuit să ajungă în spaţiul public. Aceste imagini sunt reale. Au avut loc la o petrecere din timpul sărăbătorilor de iarnă din 2008 şi niciunul din cei prezentaţi acolo nu este în exerciţiul funcţiei sau în vreo calitate publică. Suntem împreună cu colegii şi cu familiile”, a declarat Danileţ.

Acesta susţine că nu înţelege care este interesul presei faţă de aceste imagini, din moment ce ele înfăţişează doar momente din viaţa sa privată. „Avem şi noi dreptul la distracţie când e vorba de distracţie. Când mergem la biserică, ne rugăm, iar când mergem la instanţă, judecăm. Dacă aş fi fost în asemenea ipostaze în sala de judecată sau la CSM, aş fi înţeles demersul dumneavoastră jurnalistic”, a mai spus Danileţ la România TV