Cristi Minculescu, transformare spectaculoasă, la 63 de ani. Artistul s-a tuns scurt și și-a făcut cont pe TikTok: „Sunt plin de vitalitate și binedispus”

Liderul trupei Iris, Cristi Minculescu, a șocat cu cea mai nouă apariție a sa. Ajuns la 63 de ani, artistul a luat o decizie radicală.

27 oct. 2022, 09:00
Cristi Minculescu, transformare spectaculoasă, la 63 de ani. Artistul s-a tuns scurt și și-a făcut cont pe TikTok: „Sunt plin de vitalitate și binedispus”

Într-o postare de pe rețelele de socializare, solistul Cristi Minculescu a appărut cu un nou look. Artistul a făcut primele declarații despre această schimbare din viața sa. El a dezvăluit că nu are timp de odihnă și că merge la multe cântări cu trupa.

„Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă, care este la fel. Poate după Revelion să reușim să ne odihnim puțin.

Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate și binedispus, mai ales că am și un nou look. Am luat cu asalt și TikTok-ul. Trebuie să mă urmăriți”, a declarat Cristi Minculescu, pentru protv.ro.

Citește și: Cristi Minculescu, topit după nepoţica lui: „Face din mine ce vrea, iar pentru mine este cel mai frumos sentiment”

Cristi Minculescu, carieră de peste 40 de ani

Artistul a renunțat la Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București pentru a putea deveni cântăreț. În prezent, acesta are sute de mii de fani.

Mulți au considerat că s-a apucat la o vârstă înaintată de muzică, pentru că avea 20 de ani.

„Nu știu sincer dacă a fost devreme sau târziu pentru că nu mi-am pus problema niciodată dacă există o vârstă optimă pentru muzică. Eu nu mi-am planificat o carieră muzicală. Descoperisem deja un talent și o pasiune, dar nu aveam nimic concret în acest sens.

Mergeam la facultate, aveam cu totul alt drum în viață până în momentul în care am realizat că asta vreau să fac, le-am dat vestea părinților mei (care n-au fost tocmai fericiți, normal) și de atunci asta a fost calea mea”, a spus artistul.

Părinții nu l-au susținut la început să aleagă acest drum, chiar dacă ei au fost cei care i-au insuflat această pasiune.

„Nu știu dacă moștenesc de la cineva anume, însă părinții mei mi-au insuflat iubirea pentru muzică. Prin intermediul lor am ascultat piese și artiști care m-au inspirat și pe care îi admir și acum”, a adăugat Cristi Minculescu.

Citește și: Cutremur în showbiz. Paula Seling ar fi divorțat de Radu Bucura, după 17 ani