Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea: „Din păcate, nu am o relație cu mama lui David”

Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea. Cei doi au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, din care a rezultat David, băieţelul pe care îl au împreună, însă îl creşte doar vedeta Kanal D. Chiar dacă au încercat să păstreze o perioadă relația de dragul copilului lor, lucrurile nu s-au îndreptat deloc într-o direcție bună.

27 apr. 2023, 10:50
Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea: „Din păcate, nu am o relație cu mama lui David”
Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea

Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost readusă în discuție în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde Cristi Mitrea l-a acuzat pe Kamara de faptul că s-a folosit de problemele de sănătate ale fiului său pentru a aduna voturi la Survivor. Pentru a se apăra, artistul i-a dat direct o replică tăioasă fostului iubit al Andreei Mantea.

Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic! Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este”, i-a zis Kamara lui Cristi Mitrea.

Citeşte şi: Cristi Mitrea rupe tăcerea despre fiul Andreei Mantea. De ce nu apare în certificatul de naştere: „Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta”

Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea

Chiar dacă recunoaște faptul că nu obișnuiește să dea foarte multe informații cu privire la viața sa personală, Cristi Mitrea confirmă faptul că în prezent nu mai are niciun fel de relație nici Andreea Mantea, dar nici cu fiul lor.

Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect”, a declarat Cristi Mitrea, pentru Fanatik.ro.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format, vreme de câteva luni, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița, unde bărbatul a luptat pentru inima prezentatoarei TV. Ulterior, fiul celor doi a venit pe lume, iar Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că este tatăl lui David.