Cristi Mitrea rupe tăcerea despre fiul Andreei Mantea. De ce nu apare în certificatul de naştere: „Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta”

Cristi Mitrea rupe tăcerea despre fiul Andreei Mantea, pe care, l-a recunoscut mult mai târziu după ce a venit pe lume. Luptătorul a vorbit pentru prima dată de situaţia fiului său şi a explicat moticul pentru care nu apare în certificatul de nastere al copilului.

14 iun. 2021, 20:58
Cristi Mitrea rupe tăcerea despre fiul Andreei Mantea. De ce nu apare în certificatul de naştere: „Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta”
Cristi Mitrea rupe tăcerea despre fiul Andreei Mantea

Cristi Mitrea rupe tăcerea despre fiul Andreei Mantea. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Burlăcița”, iar sportivul a fost cel care i-a cucerit inima prezentatoarei TV și au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi.

Relația lor nu a durat decât câteva luni, iar la puțin timp de la despărțire vedeta îl anunța pe Cristi Mitrea că este însărcinată şi că va va păstra copilul, indiferent de consecințe. Cristi Mitrea a avut îndoieli în privința paternității sale, motiv pentru care nu a vrut să-l recunoască pe David atunci când a venit pe lume. Astfel, în dreptul secțiunii în care trebuie specificat numele tatălui, apare o linie.

După ceva timp, Cristi Mitrea a simțit o conexiune aparte faţă de David şi a decis să-l cunoască pe băiat.

Citeşte şi: Boala de care suferă Andreea Mantea: „Mi-e greu să răspund de ce am această burtică”

Cristi Mitrea rupe tăcerea despre fiul Andreei Mantea

Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult.

Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci. 

Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea… am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a spus Cristi Mitrea în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.