Scandal în direct! Cristi Mitrea NU o mai doreşte pe Andreea Mantea!

Cristi Mitrea şi Andreea Mantea vor deveni părinţi în acest an, dar asta nu îi împiedică să se certe din orice sau să fie indifeneţi unul cu celălalt, atunci când între ei apar momente tensionate. Ultima "confruntare" dintre cei doi s-a terminat într-un mod urât, fapt care le-ar afecta enorm relaţia pe care o "resuscitează" de atâta vreme.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 15:00
Scandal în direct! Cristi Mitrea NU o mai doreşte pe Andreea Mantea!

Din păcate, se pare că luptătorul de MMA, Cristi Mitrea nu este pregătit să devină tătic. Acest lucru reiese din ultima s-a reacţie.

Bomba anului! Andreea Mantea, dezvăluiri despre căsătoria cu Cristi Mitrea

Invitată în platoul unei emisiuni a postului Antena 1 pentru a vorbi despre relaţia pe care o are cu tatăl viitorului ei copil, fosta „burlăciţă” a declarat că ea şi Cristi Mitrea mai vorbesc din când în când, dar nu mai sunt şanse să redevină iubiţi. Pentru că declaraţiile Andreei Mantea aveau nevoie şi de o confirmare din partea luptătorului de MMA, cei din regia l-au sunat pe acesta, însă fără succes. Cristi Mitrea nu a dorit să intre în convorbirea telefonică pe motiv că doarme.

La cele auzite din regie, prezentatorul emisiunii a ţinut să îi ofere Andreei Mantea o replică dură: „L-am sunat pe Cristi şi doarme. Interesul tatălui viitorului tău copil vizavi de tine este nul. Doarme… L-am trezit şi a zis ce mă… Ţi se pare normal ca un luptator MMA să doarma la 12 noaptea?!”, scriu cei de la WoWBiz.

Citeşte şi  Andreea Mantea s-a certat din nou cu Cristi Mitrea. Motivul este COPILUL lor