Cristi Mitrea s-a SUPĂRAT rău pe Andreea Mantea. Situaţia riscă să SCAPE de sub control

Viaţa ţi se schimbă radical când afli că vei deveni părinte, iar asta se vede la Andreea Mantea şi Cristi Mitrea. De când a aflat că va deveni tătic, luptătorul MMA este un alt om. Dacă până acum câteva luni Cristi era un bărbat dur şi o trata pe Andreea nu tocmai frumos, acum situaţia s-a schimbat.

RomaniaTV.net
16 ian. 2015, 11:44
Cristi Mitrea s-a SUPĂRAT rău pe Andreea Mantea. Situaţia riscă să SCAPE de sub control

Dacă până acum Cristi Mitrea nu se acomoda cu ideea că va deveni tătic, acum, la câteva luni de când a aflat vestea, luptătorul şi-a schimbat complet stilul de viaţă şi priorităţile. Iar acest lucru se pare că o enervează la maximum pe Andreea.

SHOWBIZUL FIERBE. Cu cine şi-a petrecut Andreea Mantea noaptea FOTO

La începutul relaţiei, Cristi o cam ignora pe Andreea, dar odată ce a aflat că va deveni tătic, el a început să fie mai drăgăstos, atent şi grijuliu cu partenerea sa. Cum Andreea nu este o persoană care să adore toate aceste gesturi duse la extrem, fosta Burlăciţă i-a impus lui Cristi să nu o mai controleze atât de mult timp şi nici să nu îi mai poarte atât de grijă, deoarece ştie şi ea ce face, iar această situaţie îi poate afecta bebeluşul, scrie CanCan.ro.

Citeşte şi  Andreea Mantea este de NERECUNOSCUT! Sarcina i-a adus MULTE kilograme în PLUS