Cristian Bodea: Antonescu vrea să pună eticheta DICTATURĂ pe PNL

Senatorul Cristian Bodea pare să aibă zilele numărate în PNL, după atacurile la adresa premierului Victor Ponta, după cum el însuşi spune pe pagina personală de Facebook.

RomaniaTV.net
13 oct. 2013, 13:52
Cristian Bodea: Antonescu vrea să pună eticheta DICTATURĂ pe PNL

Săptămâna trecută, senatorul liberal de Bihor Cristian Bodea spune că „vina pentru scandalul Roşia Montană” îi aparţine premierului Victor Ponta, care „s-a obişnuit să treacă prin Parlament cu tancul, iar acum s-a izbit de munte”, el adăugând că proiectul este „debil, un avorton al Guvernului”.

Ulterior, după numeroase critici primite inclusiv din partea colegilor de partid, Cristian Bodea a scris pe Facebook că riscă să fie exclus din PNL şi l-a avertizat pe preşedintele partidului, Crin Antonescu, că riscă să pună „eticheta DICTATURĂ” pe formaţiunea politică pe care o conduce.

„E posibil să le treacă prin cap să mă excludă pentru a le da celorlați un exemplu. Decimare romană (Decimare (latină decimatio; (decem = zece) a fost o formă de disciplină militară folosită de ofițerii din armata romană pentru a-i pedepsi pe soldații răzvrătiți sau lași). Așa cum am mai spus-o, sunt adeptul disciplinei și al respectului, dar acestea trebuie să vină și de sus în jos, adică și de la Guvern. Iar „ciocu’ mic!” nu este deloc disciplină, ci altceva.
E jocul lui Crin Antonescu anul acesta și va fi alegerea lui, dacă, în prag de prezidențiale, va fi dispus să pună eticheta DICTATURĂ pe PNL. În august, m-a surprins plăcut. Să vedem cum va proceda acum”, a scris Bodea pe reţeaua de socializare, adăugând că atunci atunci „când ai şefi aprigi şi când eşti la mâna lor cu câte ceva, trebuie să dai din călcâie şi să muşti la ordin”.