Cristian Boureanu, primele declaraţii după condamnarea definitivă. "Justiţia nu este despre dreptate" VIDEO

Publicat: Vineri, 10 Mai 2019 12:02 // Actualizat: Vineri, 10 Mai 2019 16:52 // Sursa: romaniatv.net

Cristian Boureanu a făcut prima sa declaraţie după ce a fost condamnat la un an şi nouă luni cu suspendare şi 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Fostul politician a vorbit despre situaţie.

Foto: antenastar.ro

Cristian Boureanu a mărturisit că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că este alături de cei care îl iubesc, scrie antenastar.ro. Fostul politician a ţinut să transmită un singur lucru despre poliţistul cu care a avut un conflict acum doi ani.

Citeşte şi Cristian Boureanu, condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj

"Din ce ştiu eu justiţia nu este despre dreptate. (...) Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt acasă alături de familia mea. Cine a vrut să vadă probele a avut ocazia s vină în sala de judecată, dar nu au prezentat interes. Avocatul meu aşa a considerat (n.r. să fie achitat), nu am ce să comentez mai ales că nu există nici motivarea instanţei. Aş vrea să spun un singur lucru, m-am abţinut destul de mult: Un poliţist care-şi rupe epoleţii şi spune că i le-a rupt un cetăţean, este o pată, un scuipat pe obrazul instituţiilor statului român şi în special al Poliţiei Române. Şi dacă la celelalte chestiuni aşteptăm motivaţia, se vede din toate filmele şi au reţinut ambele instanţe, că se pare că poliţistul Andrei Ovidiu s-a dus şi şi-a rupt singur epoleţii pe care i-a dat Poliţia Română şi uniforma. Pentru că eram în cătuşe şi uniforma era perfectă şi aşa s-au desfăşurat toate evenimentele. Au trecut doi ani, nu a interesat pe nimeni, domnul Andrei Ovidiu lucrează cu cetăţenii", a spus Cristian Boureanu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
22 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H