Cristian Cioacă cere eliberarea condiţionată din închisoare. Cât trebuie să plătească fostul soţ al Elodiei pentru a fi liber

Dezvăluiri în premieră despre eliberarea lui Cristian Cioacă, polițistul condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei. În curând va cere eliberarea condiționată dar în anumite condiții, conform România TV. Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 12 ani, iar de atunci continuă să iasă la suprafaţă tot felul de detalii din ancheta procurorilor.

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 12:06

Poliţistul va cere eliberarea condiţionată în perioada următoare, însă aceste trebuie să plătească despăgubirile către familia fostei soţii. Acesta nu a plătit nimic până în prezent, deşi a rămas cu toată averea Elodiei Ghinescu.  

Cristian Cioacă poate cere eliberarea într-un an, maxim trei ani. Conform surselor România TV aceste se gândeşte deja la acest lucru şi munceşte în spatele gratiilor. Fostul poliţist se ocupă de hainele deţinuţilor şi a lucrat şi în bucătăria închisorii. 

Citeşte şi: Lovitură de TEATRU! Care a fost ULTIMA DISCUŢIE dintre Elodia şi Cioacă, înainte ca avocata SĂ DISPARĂ

Elodia Ghinescu a dispărut acum 12 ani, dar detalii din ancheta procurorilor continuă să iasă la iveală. Cazul a fost intens mediatizat timp de mulți ani, iar soțul avocatei, fostul polițist Cristian Cioacă, a fost găsit vinovat de omor și condamnat la închisoare.

Avocata a dispărut fără urmă în 2007. Cristian Cioacă, soţul avocatei, a sesizat dispariția abia după câteva zile, iar asta a fost doar una dintre numeroasele greșeli făcute de fostul polițist la începutul anchetei. Cu toate că trupul soţiei sale nu a fost găsit, Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare.