Cristian Cioacă şi-a dat în judecată fiul pe care îl are cu Elodia Ghinescu

Cristian Cioacă, soțul Elodiei Ghinescu, și-a dat în judecată propriul copil. Fostul polițist a înaintat o acțiune penală și l-a chemat în instanță pe fiul său. 

19 sept. 2022, 08:32
Cristian Cioacă şi-a dat în judecată fiul pe care îl are cu Elodia Ghinescu

Mișcare șoc făcută de Cristian Cioacă din spatele gratiilor. Și-a dat fiul în judecată într-o acțiune care ar putea să-i scadă semnificativ pedeapsa. Prezența fiului de 17 ani al lui Cristian Cioacă în proces este una, mai degrabă, formală, având în vedere că este moştenitorul avocatei Elodia Ghinescu.

Cristian Cioacă a formulat o contestaţie în anulare faţă de infracţiunea informatică pentru care a fost condamnat, mai exact, pentru că i-a spart emailul Elodiei. Fostul poliţist pretinde că fapta pentru care a primit 4 ani de închisoare s-a prescris.

Dacă va fi admisă, atunci câțiva ani de zile din condamnare i s-ar putea şterge, iar în numai câteva luni, fostul poliţist ar putea să ceară eliberarea din închisoare.

Familia avocatei ucise de fostul poliţist este revoltată de faptul că bărbatul ar putea ieşi mult mai repede din închisoare. Asta cu atât mai mult cu cât, Cioacă nu a recunoscut niciodată că şi-a omorât soţia.

 

Decizie surprinzătoare luată de fiul Elodiei Ghinescu, la 15 ani de la dispariţia avocatei

În septembrie s-au împlinit 15 ani de la dispariţia avocatei Elodia Ghinescu. Soţul ei, Cristian Cioacă, se află încă în închisoare după ce a fost condamant la 15 ani și opt luni de închisoare pentru uciderea Elodiei, deşi acesta nu a mărturisit niciodată că a omorât-o.

Patrick, acum în vârstă de aproape 18 ani, se află în grija mătușii din partea tatălui. De la doi ani și jumătate, Patrick a crescut fără mamă, iar după încarcerarea tatălui său a fost crescut de mătuşa lui.

Femeia a încercat să îi ofere o viață normală și să-l ferească de ochii curioșilor.

Citeşte şi: Mama lui Cristian Cioacă rupe tăcerea: Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ăsta e scopul ei!

La aproape 18 ani, Patrick e hotărât să lase în urmă trecutul și se concentrează pe cariera sa de sportiv, potrivit a1.ro. Fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă practică baschet de câțiva ani și recent a cerut schimbarea numelui de familie. Băiatul doreşte să renunțe la numele „Cioacă” și să îl preia pe cel al mătuşii care îl crește, „Ene”.

Citeşte şi: Cristian Cioacă, schimbat total în închisoare. Activitatea din închisoare care l-ar putea ajuta să fie eliberat mai repede