Cristian Gațu a recunoscut idila cu menajera mai tânără cu 25 de ani: „Nu mă simt vinovat cu nimic. Mi-am ales cu mâna mea soarta”. Fostul handbalist divorțează după 53 de ani de căsnicie

Cristian Gațu a recunoscut că are o nouă relație, în contextul în care se află în proces de divorț cu soția lui, Tamara Gațu. Legenda handbalului românesc se iubește acum cu femeie de 53 de ani, menajera familiei.

28 mart. 2024, 10:12
Cristian Gațu a recunoscut idila cu menajera mai tânără cu 25 de ani: „Nu mă simt vinovat cu nimic. Mi-am ales cu mâna mea soarta”. Fostul handbalist divorțează după 53 de ani de căsnicie
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei

Cristian Gațu, în vârstă de 78 de ani, dublu campion mondialla handbal cu naționala României, divorțează după 53 de ani. Acesta e acuzat de soția lui, Tamara Gațu (80 de ani) că a înșelat-o cu menajera familie, o femeie în vârstă de 53 de ani.

Se pare că singurul regret al lui Gațu este acela că divorțul a ajuns în atenția publică, subliniind că nu se simte deloc vinovat pentru ce s-a întâmplat.

„(n.r.- dacă s-ar fi aşteptat ca divorţul său să ajungă în atenţia publicului) Nu, nu, nu! Este o decepţie, dar nu am ce să fac, trebuie să suport. Nu mă simt vinovat cu nimic. Din păcate, suntem şi trăim în România, nu avem ce să facem.

(n.r. – despre faptul că fiecare îşi alege viaţa personală) Categoric, dar că vrei, nu vrei, intri în morişcă, dar nu are importanţă. (n.r. – dacă are o nouă relație) Da, mi-am ales cu mâna mea soarta şi o s-o duc mai departe”, a declarat Cristian Gațu, potrivit orangesport.ro.

Citește și: Cristian Gaţu, prins cu menajera, divorțează după 53 de ani de căsnicie. Soţia cere pensie de întreţinere și despăgubiri uriașe

Tamara Gațu, soția fostului Președinte al Federației Române de Handbal, îi cere despăgubiri de 500.000 de lei (100.000 de euro) și o pensie lunară de întreținere de 5.000 de lei.

„În ultimii ani, am încercat să reconsiderăm viaţa de familie, dar acest lucru nu a mai fost posibil”, a fost prima declarație a lui Cristian Gațu, după ce s-a aflat că divorțează.

Fostul handbalist cere divorțul și „revenirea pârâtei la numele purtat anterior”. Tamara Gațu vrea să își păstreze numele dobândit în urma căsătoriei.

Tamara s-a mutat în Beiuș, iar Cristian a rămas în București, după ce au vândut locuința pe care o aveau în Corbeanca.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, recție dură după ce s-a spus că nu are grijă de fiul său: „Nu mă interesează! Fiecare este liber”

Fosta doamnă Gațu susține că fostul handbalist s-a mutat cu o femeie de 53 de ani, care a fost citată în procesul de divorț. Aceasta ar fi jurat cu mâna pe Biblie că e doar menajera lui Cristian Gațu, în timp ce avocatul Tamarei a venit cu fotografii în care fostul handbalist și noua iubită se țineau de mână pe stradă.

În procesul de partaj, Cristian susține că nu are nimic de împărțit cu Tamara, în timp ce ea solicită jumătate din valoarea apartamentului din București al fostului jucător de handbal. Campionul a transmis că banii obținuți după vînzarea casei din Corbeanca au fost împărțiși, iar Tamara a primit una dintre cele două mașini ale cuplului.