Cristian Gaţu a făcut ATAC CEREBRAL. Fostul mare handbalist a fost internat de URGENŢĂ şi va fi OPERAT

Cristian Gațu, 74 de ani, a fost internat de urgenţă la Spitalul Militar din Capitală, după ce a suferit un atac cerebral.

25 mart. 2020, 11:36
Cristian Gaţu a făcut ATAC CEREBRAL. Fostul mare handbalist a fost internat de URGENŢĂ şi va fi OPERAT

Cristian Gațu, fost dublu campion mondial la handbal cu echipa României și fost președinte al Federației Române de Handbal, a efectuat un computer tomograf și astfel i s-a descoperit un cheag de sânge la creier, de 1,5mm. Fostul sportiv urmează să fie operat joi.

„Am vorbit cu el, am văzut că nu prea înțelegeam ce spune. L-am întrebat ce s-a întâmplat. A zis: nu prea îmi simt partea stângă, mâna și piciorul”, a declarat Radu Voina pentru GSP.

Simona Halep, Nadia Comăneci, Gabriela Szabo şi Camelia Potec, APEL DISPERAT în Senat. „Ajutor! Vorbim în van şi nimeni nu ne ascultă!”

„Am vorbit la Spitalul Militar, doctorii ne-au dat asigurări că este un accident vascular în urma căruia se poate recupera, este în afara oricărui pericol” , a declarat şi Ștefan Birtalan, dublu campion mondial cu România, care a adăuagt: „Cristi e un om care se agită foarte mult, pune totul la suflet. I-am spus de multe ori să stea mai liniștit, că nu îi face nimeni statuie, dar așa e el, un om care trăiește 100% pentru handbal întotdeauna. Toți foștii lui colegi suntem alături de el”.