Cristian Ghinea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu privind scandalul raportărilor de decese COVID: „Nu aş fi făcut acest gest”

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, l-a criticat pe Vlad Voiculescu în legătură cu posibila diferenţă de raportări a numărului cazuri de decese provocate de COVID-19.

24 apr. 2021, 19:17
Cristian Ghinea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu privind scandalul raportărilor de decese COVID: „Nu aş fi făcut acest gest”

Cristian Ghinea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu privind scandalul raportărilor de decese COVID. Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a declarat că nu ar fi declaraţii precum cele făcute de Vlad Voiculescu despre o  posibilă diferență de raportări a numărului de decese COVID, fără a avea toate informațiile la dispoziție.

„Pentru că trebuie întâi să ai toatre informațiile și apoi să ieși public cu ele”, a declarat Cristian Ghinea, la Digi24.

Citeşte şi: Dan Barna: „Doamna ministru Mihăilă va continua reformele demarate de Vlad Voiculescu, cum e şi firesc”

Cristian Ghinea îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu privind scandalul raportărilor de decese COVID. „Încerc să mă pun în papucii săi”

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a afirmat că îl înțelege pe fostul ministru al Sănătății, care a fost supus la o presiune „nedreaptă, aberantă” timp de două luni.

„Vlad Voiculescu este prietenul meu și nu vreau să se intrepreteze ca o critică la adresa sa. Cred că trebuia să acționeze mai instituțional, mai ales pe informații care țin de o criză sanitară. Dar pot să înțeleg, la ce presiune a fost pe el, nedreaptă, aberantă, că nu a vrut ca această chestiune, care putea să fie gravă, să rămână pe gestiunea sa. A vrut să o dea mai departe spre gestionare. Încerc să mă pun în papucii săi. A fost hăituit două luni de zile. Nu mi se pare sfârșitul lumii, dar eu nu aș fi făcut acest gest”, a mai spus Cristian Ghinea, conform sursei citate.

Ghinea este de părere că Vlad Voiculescu a vrut să lase această problemă în gestionarea succesorului său.

Citeşte şi: Gabriela Firea, despre criza de citostatice de la Fundeni: „Vlad Voiculescu a schimbat toţi membrii comisiei de achiziţii, pe considerente de prietenie, politice şi financiare”

Monica Pop l-a atacat pe Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, pe care îl acuză că este duşmanul poporului.

„I-am scris un mesaj în care i-am zis: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie. Orice tată spune copilului când greșește. Acum dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată. Este dezonorant ceea ce au făcut. Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă. El este un demon. Este duşmanul poporului”, a spus medicul Monica Pop.

Citeşte şi: Monica Pop dă de pământ cu Vlad Voiculescu: „Sub acea înfăţişare plăcută este un demon. Este duşmanul poporului”