Monica Pop dă de pământ cu Vlad Voiculescu: „Sub acea înfăţişare plăcută este un demon. Este duşmanul poporului”

Monica Pop a venit cu un atac cu privire la Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii pe care îl acuză că este duşmanul poporului.

22 apr. 2021, 08:56
Monica Pop dă de pământ cu Vlad Voiculescu: „Sub acea înfăţişare plăcută este un demon. Este duşmanul poporului”

Monica Pop dă de pământ cu Vlad Voiculescu. Partea cea mai gravă este că victimele nu au fost despăgubite aşa cum s-a prevăzut în sentința primită.

Monica Pop dă de pământ cu Vlad Voiculescu: „Sub acea înfăţişare plăcută este un demon. Este duşmanul poporului”

În acest context, medicul Monica Pop a apreciat că Vlad Voiculescu este un „demon” reamintind şi conflictul personal pe care l-a avut cu el în trecut.

„I-am scris un mesaj în care i-am zis: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie. Orice tată spune copilului când greșește. Acum dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată. Este dezonorant ceea ce au făcut. Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă. El este un demon. Este duşmanul poporului”, a spus medicul Monica Pop.

Totul a început pe 27 ianuarie 1999 pe DN1 între localităţile Ghimbav şi Braşov. Tatăl fostului ministru de la sănătate provoacă un grav accident de circulaţie. Vasile Voiculescu conducea un Tico a tăiat o linie dublă continuă şi s-a ciocnit de două ori cu un Oltcit care circula regulamentar. În urma impactului pasagera din dreapta lui Vasile Voiculescu moare la spital, iar șoferița mașinii Oltcit este grav rănită. Ulterior, după toate procedurile judecătoreşti Vasile Voiculescu ajunge să fie graţiat pe 17 octombrie 2019 conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD.

Medicul Monica Pop a declarat că demiterea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii s-a întâmplat „atât de târziu”. Fost manager al Spitalului de Oftalmologie din Capitală a mărturisit că nu a înţeles de ce USR PLUS l-a susţinut pe Voiculescu „când a făcut gafă după gafă”.

”În primul rând, păcat că s-a întâmplat asta atât de târziu, pentru că, pur şi simplu, nu înţeleg. Eu nu fac politică, dar nu înţeleg. Cum a fost posibil, în primul rând, să îl pună ministru al Sănătăţii, după gafele enorme făcute în primul mandat?

În al doilea rând, după tot ce s-a întâmplat, pentru că e răspunzător de o droaie de lucruri. Va răspunde el pentru tot ce s-a întâmplat între timp? Eu nu înțeleg cum e posibil să fie oameni care îl susțin. Nu înțeleg asta, oricine ar fi. Am văzut inclusiv vreo doi actori. Este descalificant pentru ei, pentru că nu se poate să nu vadă. Vezi, și copilul tău când greșește acasă, îl pedepsești dacă trebuie. Cum e posibil să fi suportat în halul ăsta, de repetate gafe”, a declarat Monica Pop, la Antena3.

Citeşte şi: Monica Pop critică momentul demiterii lui Vlad Voiculescu. „S-a întâmplat atât de târziu. Cum a fost posibil să-l pună ministru după gafele enorme făcute în primul mandat?”
 


loading...