Cristian Piedone şi-a preluat mandatul la Sectorul 5: Vom face o politică transparentă, unde cetăţenii sunt pe primul loc

Cristian Popoescu Piedone şi-a preluat în sfârşit mandatul la Primăria Sectorului 5. Edilul a depus jurământul marţi dimineaţă, după mai bine o lună de la alegeri, şi a promis cetăţenilor că vor fi întotdeauna pe primul loc. Cu emoţii vizibile, Piedone a făcut şi o mică gafă. Acesta pronunţat Sectorul 4, în loc de 5 şi a făcut şi a argumentat spunând că a rămas cu gândul la mandatele precedente.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 09:21
Cristian Piedone şi-a preluat mandatul la Sectorul 5: Vom face o politică transparentă, unde cetăţenii sunt pe primul loc

„Vom avea o continuitate la Sectorul 5. Alături de reprezentanţii Consiliului Local vom face o politică transparentă, a cetăţeanului, o politică în care pe primul loc vor sta cetăţenii Sectorului 5. Sunt deschis la colaborarea cu toţi reprezentanţii partidelor politice. Sunt dispus să ascult proiectele voastre. Aştept sa ascult ce proiecte sunt la sectorul 4, Sectorul 5, am ramas…Vă mulţumesc”, a spus Cristian Piedone. 

Ce mesaj a transmis Cristian Popescu Piedone înainte de preluarea mandatului

„O problemă care a fost ignorată timp de 8 ani și care se putea transforma într-o tragedie, a fost rezolvată în doar 2 zile! Am reușit cu ajutorul unei echipe de electricieni să izolăm toate firele și să acoperim lucrarea la branșamentul electric, astfel încât copiii și toți oamenii din blocul de pe strada Nicolae Drăgan nr. 5A să fie în siguranță!

Asta dupa ce, timp de 8 ani, locuitorii din acest imobil au făcut petiții peste petiții. Toate autoritățile știu despre această situație. Nimeni nu i-a băgat în seamă. Acum, locatarii urmează să își rezolve litigiile cu dezvoltatorul pentru a intra în legalitate și pentru a-și putea face contract cu Enel.

Chiar dacă situația aceasta a fost rezolvată, eu voi verifica cum a fost emisă autorizația de construcție și voi lua măsurile care se impun! Aceelași lucru voi face și în cazul altor blocuri construite recent, pentru că am informații că această situație nu este singulară!

În curând, intrăm în normalitate! Oamenii din Sectorul 5 merită!”, spunea Piedone, în urmă cu o zi.

Citeşte şi: Instanţa a hotărât. Cine este noul primar al Sectorului 5


loading...
Partenerii noștri