Cristian Popescu Piedone: ”Dacă nu conștientizăm că trebuie să rămânem oameni și să avem grijă doar de pământ și de oameni, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ va râde de NOI… cât de curând!”

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, atrage atenția asupra pericolului pe care îl va reprezenta inteligența artificială. ”INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ va râde de NOI… cât de curând!”, arată Pierdone în postarea de pe Facebook.

31 ian. 2024, 10:08
Cristian Popescu Piedone: ”Dacă nu conștientizăm că trebuie să rămânem oameni și să avem grijă doar de pământ și de oameni, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ va râde de NOI… cât de curând!”

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, avertizează asupra pericolului pe care îl va reprezenta inteligența artificială în viitor.

”Acum, ne bucurăm că ne-a trimis câteva firimituri de confort în viață!

Plătim să avem din nebunia ei măcar un bec și-o priză! Ba ne fălim și dacă vremelnic îi împrumutăm o piesă din imensu-i puzzle ștrengăresc!

Citește și: Cristian Popescu Piedone, gest salvator pentru o familie cu nouă copii ajunsă în stradă. „Măcar să treacă iarna liniştiţi” VIDEO

Astăzi… râdem! Dar… conștientizăm, oare, că EA va râde de NOI în viitorul care deja se conturează?

Dacă astăzi oglinda mi-e martora clară și mută a tot ceea ce am fost, a tot ceeea ce am realizat, a tot ceea ce am pierdut, a tot ceea ce am visat, a tot ceea ce am irosit, a tot ceea ce sunt… Cum va fi mâine? Ce va fi poimâine?

Când inteligența artificială îmi va înlocui oglinda cu vreo născocire mai deșteaptă ca omul… îmi voi vedea traseul vieții doar prin amintiri?

Atunci, evoluția omului care sunt… mi-ar fi, probabil, redată fix ca-n clipul atașat. Morala… e, momentan, în ceață!

Citește și: Cristian Popescu Piedone a dus-o pe tanti Maria la serbarea de Crăciun: „Colegii mi-au făcut mare surpriză și ne-au invitat să fim parte din bucuria lor simplă”

Concluzia personală este însă aceasta:

Dacă nu conștientizăm că trebuie să rămânem oameni și să avem grijă doar de pământ și de oameni, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ va râde de NOI… cât de curând!”, avertizează primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone, într-o postare pe Facebook.