Cristian Popescu Piedone, după ce fiul său și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5: „Vei reuși ceea ce eu am visat. Puteți face imposibilul posibil”

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 5, a dezvăluit că a trăit emoții foarte mari fiindcă fiul lui, Vlad Popescu Piedone, a participat la reuniunea de partid și a vorbit în fața a sute de cetățeni ai Sectorului 5 despre inițiativa legislativă privind „recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale.

09 sept. 2022, 09:25
Cristian Popescu Piedone, după ce fiul său și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5: „Vei reuși ceea ce eu am visat. Puteți face imposibilul posibil”

Deși aflat după gratii, penru Cristian Popescu Piedone a fost o zi specială. A fost ziua fiicei sale, Ana Maria, iar băiatul lui, Vlad Popescu Piedone, și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5.

”Astăzi, în zi sfântă, am trăit emoții pe care nu credeam să le trăiesc. Pe o parte că-i ziua fetei mele, Ana-Maria, și eu nu sunt lângă ea, acasă, iar pe de altă parte pentru Vlad, băiatul meu, care mi-a demonstrat astăzi că am toate motivele să fiu mândru.

La mulți ani, scumpa mea Ana-Maria. Te iubesc, draga mea copilă! Vă iubesc pe toți, așa cum știți că vă iubesc! La mulți ani, Marie, Marina, Mariana, Măriuță!  La mulți ani, Marine, la mulți ani, Mariane! Pe aici, bucuriile sunt rare spre deloc… Ca la pușcărie!

Astăzi, însă, Sfânta Fecioară Maria a vrut să-mi bucure sufletul cu vești bune despre băiatul meu și comunitatea mea dragă!

Aud că te iubește comunitatea din Sector, Vlad, tată! Sunt mândru să aflu că vreo mie de oameni buni au fost, astăzi, alături de tine! Că s-au strâns atât de mulți oameni pentru tine încât nu a mai fost loc în sală. Că te-au așteptat, tată, pe holuri, numai să te salute și să îți strângă mâna. Mă bucur, Vlad, tată! Știu că ți-au fost alături și mama ta, soția și copiii. Știu că au plâns și ei când au văzut atât de multă iubire din partea oamenilor. Ți-am spus-o față în față, ți-o repet părintește: Să lupți mereu pentru oameni și să nu-i dezamăgești niciodată!!!

Știu comunitatea Sectorului 5! Și tu o știi prea bine, băiete! Doi ani de zile am muncit pe brânci! M-am luptat cu oricine s-a opus dezvoltării acestui sector! Am vrut să fac multe, dar… n-a mai fost timp! Tu, Vlad, ai tot timpul din lume să aduci confort și mândrie în această minunată comunitate batjocorită vreme de 30 de ani! Pentru oameni, pentru fiecare bloc, pentru fiecare casă, pentru fiecare stradă, să lupți, Vlad! Să lupți drept și să rămâi, mereu, drept! Împreună cu oamenii, vei reuși să faci ceea ce eu am visat: Sectorul 5, cel mai bun loc în care să trăiești! Tu, Vlad, și comunitatea Sectorului 5 puteți face imposibilul… posibil! Cu respect pentru oameni și țară, Piedone NEVINOVAT”, a declarat Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Citește și Fiul lui Cristian Popescu Piedone favorit să fie susținut de PSD, ca primar la sectorul 5! Aceasta era cea mai mare dorință a tatălui său cand a intrat în pușcarie!

Citește și Primarul Piedone a dat ordin din închisoare. Donație de aproape 9 milioane de euro pentru lucrările de la Catedrala Mântuirii Neamului