Cristian Popescu Piedone, după condamnare: „Şi în puşcărie tot primar voi fi! Faceți-vă traistele și plecați. Închisorile sunt pline de oameni nevinovaţi”

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. Sentinţa este de definitivă.

12 mai 2022, 15:19
Cristian Popescu Piedone, după condamnare: „Şi în puşcărie tot primar voi fi! Faceți-vă traistele și plecați. Închisorile sunt pline de oameni nevinovaţi”

Cristian Popescu Piedone  a fost condamnat, joi, definitiv, de magistrații Curţii de Apel Bucureşti la patru ani de închisoare cu executare pentru abuzul în serviciu de care a fost acuzat de anchetatorii DNA și care a condus către cea mai mare tragedie postdecembristă.

Cristian Popescu Piedone: „Este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa o port. Inchisorile sunt pline de oameni nevinovati”

Citeşte şi EXCLUSIV Cristian Popescu Piedone, prima reacţie după condamnare: „Părinţii morţilor de la Colectiv să se bucure fericiţi, copiii lor au fost răzbunaţi. Dumnezeu să-i ierte, Dumnezeu să-i ierte, Dumnezeu să-i ierte!”

Fostul primar al Sectorului 4 spune că este nevinovat şi că îşi duce crucea cu capul sus.

„Sunt bărbat, am incredere in Dumnezeu si imi voi duce crucea. Îmi voi lua la revedere de la copii, de la nepoti, îi voi ruga să stea uniţi şi să mă aştepte. Nu voi renunta la lupta niciodata, decat cand voi muri. Merg cu capul sus. Inchisorile sunt pline de oameni nevinovati. Nu e bai. Si la puscarie tot primar voi fi.

Merg cu demnitate (la penitenciar). Este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa o port. Azi, prin condamnarea mea, m-as jertfi, daca as putea aduce inapoi cele 64 de victime nu as ezita, sunt altii care stau in spatele paravanelor. Ma duc cu demnitate, onoare si respect. Daca justitia a considerat asta, traim pe pamant nu in ceruri, mai devreme sau mai tarziu vor iesi la iveala.

Nu vreau să jignesc familiile. Cum am spus mai devreme, dacă acei părinți cred că eu, Piedone, le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. Mă voi întoarce. Am postat un ultim mesaj al meu pe Facebook care nu va înceta să fie activ. Și de astăzi, dacă Piedone a tăcut 27 de ani, de astăzi voi face dezvăluiri.

Cu tot respectul vă spun că avocatul poate să vină să preia gândurile mele. Voi transmite telepatic gândurile mele. Sunteți copii tineri cu toții. Oameni buni, făceți-vă traistele și plecați în altă țară, mai bine slugă în altă țară!” a declarat Piedone, după ce a primit sentinţa.

Citeşte şi Cristian Popescu Piedone, dezlănţuit înaintea sentinței în dosarul Colectiv: Pedeapsa mi-am trăit-o acum, în cei 7 ani de zile, nevinovat. Domne, nu sunt fată mare! 

 


loading...
Partenerii noștri