Cristian Popescu Piedone, după retragerea lui Cîrstoiu: „Firea e mai bărbat ca toți bărbații politici!”

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, afirmă marţi că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL.
Filip Stan
23 apr. 2024, 15:11
Cristian Popescu Piedone, după retragerea lui Cîrstoiu:

Cristian Popescu Piedone spune că actuala coaliție a demonstrat că îl susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. Chiar și așa, Piedone e convins că mare parte din voturi îi vor fi date lui și spune că Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt candidați care nu îl vor putea bate.

Piedone promite că va face dezvăluiri despre presupuse furturi ale USR. „Să te lauzi cu trecutul care este eșuat. Contablitatea stă la cetățean. Le mulțumesc pentru mișcarea prin care arată că îl susțin pe Nicușor Dan, că și USR care e mascat în Alianța Dreapta Unită. USR de dimineața până seara fac plângeri, au arestat oameni pe toate palierele din trecut. USR se jură că nu fură, i-am prins cu vaccinurile, un miliard de euro. Nicușor Dan spune că e independent. Cum să fii independent când ești susținut de USR îmbrăcat în Alianța Dreptei. Voi scoate și voi demonstra cât de fete mari au fost inclusiv Nicușor Dan la București. Am și documentele prin care zic că au desființat acele companii înființate de Firea, dar au păstrat directorii. Nu rupe de la mine nimic doamna Firea. Cei care vor mușca în carne vie vor fi alegătorii.
Piedone acuză un ”blat” pentru Primăria Capitalei după retragerea lui Cîrstoiu: ”PNL și PSD îl susțin pe Nicușor Dan!”Eu cred că nu vor ajunge să pot face echipă cu ei. Firea are un loc comod în Parlamentul European, ea joacă, o respect, nu vreau să mă bat cu o doamnă, m-aș fi bătut cu niște bărbați reali, dar se pare că femeia e mai bărbat în politică. Domnul Burduja e omul cu mapa, omul școlit, e un viitor premier, dar nu are capacitatea să implementeze”, a spus Piedone.

După ore și ore de discuții și negocieri Coaliția PSD PNL a decis retragerea candidaturii lui Cătălin Cârstoiu și depuneri de candidaturi separate la funcția de primar general al Capitalei. La fel și liste separate de consilieri pentru Consiliul General al Municipiului București.

Citește și: Klaus Iohannis, prima reacție după retragerea lui Cîrstoiu: ”Cert, nu e un mare succes. Important este să nu fie afectată activitatea Guvernului”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!