Cristian Popescu Piedone primeşte un cadou deosebit de Moş Nicolae

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunţat vineri că va primi un cadou deosebit de Moş Nicolae. Edilul a fost anunţat că urmează să fie bunic.

RomaniaTV.net
30 nov. 2013, 15:21
Cristian Popescu Piedone primeşte un cadou deosebit de Moş Nicolae

„Pentru prima dată în viaţa mea voi primi cel mai frumos cadou de Moş Nicolae. Am primit vestea că voi fi bunic. Nu este bucurie mai mare pe lume şi abia aştept să îmi plimb nepoţelul sau nepoţica, aici în Orăşelul Copiilor. Nu ştiu sexul copilului, dar nu contează, sănătos să fie. Aş vrea să moştenească de la mine ceea ce a moştenit şi fiul meu, adică bun simţ, educaţie şi să lupte în viaţă”, a spus primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cu ocazia aprinderii primelor luminiţe de sărbători din Capitală, la Parcul Orăşelul Copiilor, potrivit b365.ro

Pe 12 aprilie 2013, Vlad, fiul cel mare al primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a spus „Da”, la Starea Civilă, alături de soţia sa, Loredana Mihalea. În octombrie anul acesta, cei doi au făcut şi nunta şi, imediat după aceea, luna de miere. Atunci când au plecat în luna de miere, primarul Piedone le-a urat celor doi tineri să se întoarcă în număr de trei acasă şi, o lună mai târziu, edilului i s-a împlinit dorinţa.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a dat startul iluminatului public de sărbătorile de iarnă vineri, la intrarea în Orăşelul Copiilor. El a spus că a aprins luminile de sărbători cu gândul că în spiritul Crăciunului fiecare trebuie să facă daruri celor dragi şi că are o familie foarte mare, de peste 320.000 de locuitori, potrivit Agerpres.

„E adevărat, primarul general al Capitalei e foarte atent când e vorba despre cheltuirea banului public. Cu respect îl anunţ că Primăria sectorului 4 a fost foarte atentă şi de cinci ani de când sunt edil plătesc anual factura iluminatului public. Noi, Primăria sectorului 4, am plătit anul trecut aproximativ 1 miliard de lei vechi pe o lună către Luxten pentru iluminatul ornamental”, a declarat Piedone, întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că primarul general Sorin Oprescu le-a atras atenţia edililor de sector că vor plăti curentul consumat.

Piedone a menţionat că din 2 decembrie în faţa Orăşelului Copiilor va funcţiona un patinoar şi se va deschide un târg de Crăciun. Sectorul 4 este primul în care s-a aprins iluminatul festiv.

Candelabre, sfere, brăduţi, reni, steluţe, fulgi de nea şi oameni de zăpadă, perdele luminoase ce însufleţesc copacii vor crea o atmosferă magică prin împodobirea marilor artere de circulaţie, precum şi a accesului în imobile.

În intersecţiile importante au fost amplasate figurine 3 D iar pe stâlpii de iluminat, din loc în loc, panouri decorative 2 D şi traverse luminoase au fost montate între stâlpi.

Potrivit primăriei, au fost utilizate preponderent instalaţiile din anii precedenţi, care au fost reparate şi relocate.

Noutatea o reprezintă cele 60 de sfere care completează amenajarea „Promenadei sectorului”pe bulevardul Dimitrie Cantemir, pe care iluminatul festiv va fi inaugurat de Ziua Naţională a României.

Citeşte şi: Piedone sună la uşile bucureştenilor şi oferă cadouri de 1 Decembrie. Vezi ce trebuie să faci pentru asta