Cristian Popescu Piedone, primul mesaj după ce fiul lui a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 5: „Orcii pot închide un om, dar nu pot răpune o comunitate!”

După ce fiul său și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a transmis un nou mesaj din închisoare, duminică seara, imediat după protestul din fața Penitenciarului Rahova.

16 mai 2022, 08:37
Cristian Popescu Piedone, primul mesaj după ce fiul lui a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 5: „Orcii pot închide un om, dar nu pot răpune o comunitate!”

Zeci de persoane au mers în fața Penitenciarului Rahova pentru a-și arăta susținerea față de Cristian Popescu Piedone și a-i susține nevinovăția. Locuitorii Sectorului 5 au spus că își vor primarul înapoi.

De asemenea, Vlad și Ana, copiii lui Piedone, au fost și ei alături de ceilalți oameni în fața închisorii pentru a-și susține tatăl. Totodată, Vlad Popescu și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5.

Citește și Vlad Popescu, fiul lui Cristian Piedone: „Voi candida la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil”. Protest în fața închisorii

„Orcii țării au avut iar o zi proastă! L-au încătușat pe Piedone, dar nu pot încătușa un popor! Au pus căluș în gura lui Piedone, dar nu pot închide și gura adevărului! Adevărul nu poate fi sluga orcilor. Păsările cerului mi-au trimis la gratii dragostea care mi-ați adus-o la poarta închisorii! Vă mulțumesc, oameni calzi și drepți și buni! Vă mulțumesc!

De când m-au aruncat NEVINOVAT în pușcărie, mă hrănesc cu dorul de familie și cu dragostea VOASTRĂ! Mi-au spus păsările dragele că lângă cetățenii sectorului meu iubit au venit și moroșenii mei iubiți. Mi-au spus că și din Oltenia au fost astăzi la poartă, pentru mine. Și din Moldova au fost și din Banat și de peste tot. Vă mulțumesc!

ÎMI DAȚI PUTERE SĂ SPER ÎN DREPTATE

Am o rugăminte pentru comunitatea sectorului meu iubit:

Dragii mei, dacă m-ați simțit aproape, dacă m-ați simțit om drept, dacă ați crezut ca împreuna putem face imposibilul… posibil, VA ROG SA NU LĂSAȚI ORCII SĂ SPULBERE VISURILE COMUNITĂȚII SECTORULUI 5

Orcii pot inchide un om, dar nu pot răpune o comunitate!

FIUL MEU VLAD VĂ ESTE LA DISPOZIȚIE AȘA CUM V-AM FOST EU! ORICE PROBLEME AVEȚI, ORICE PLANURI AVEȚI PENTRU COMUNITATE, VORBIȚI, VĂ ROG, CU VLAD! ESTE TÂNĂR, ESTE PĂRINTE, ESTE MUNCITOR ȘI, ÎMPREUNĂ CU ECHIPA PIEDONE, POATE FACE ÎN SECTORUL 5 EXACT CEEA CE TREBUIE! ÎMPREUNĂ CU VLAD, CONTINUAȚI SĂ FACEȚI IMPOSIBILUL… POSIBIL

Poporul român este mai deștept ca dușmanii săi! Dumnezeu nu lasă poporul român pe mâna orcilor! Suntem mulți și vom câștiga lupta cu nedreptatea! Cu respect, Piedone NEVINOVAT”, scrie Piedone pe Facebook.

Citește și Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone. Ce le-a transmis „duşmanilor” care „petrec cu lăutari”


loading...
Partenerii noștri