Vlad Popescu, fiul lui Cristian Piedone: „Voi candida la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil”. Protest în fața închisorii | EXCLUSIV

Vlad și Ana Popescu, copiii lui Cristian Popescu Piedone, s-au strâns duminică, 15 mai, alături de alte sute de persoane, în fața Penitenciarului Rahova, pentru a transmite un puternic mesaj de susținere pentru fostul primar al Sectorului 5. 

15 mai 2022, 17:24
Vlad Popescu, fiul lui Cristian Piedone: „Voi candida la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil”. Protest în fața închisorii | EXCLUSIV

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, și-a luat angajamentul să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său, de la Primărie.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat.

Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop. 

Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe. 

(…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu, în exclusivitate pentru România TV.

Și Ana Popescu a vorbit despre tatăl său, pentru care a promis că va face tot posibilul, cu ajutorul avocaților, să-l remedieze problemele fostului primar.

„Sunt lacrimi de mândrie… Noi suntem mândri de tata, noi îl susținem, el va veni acasă”, a declarat fiica lui Piedone, din fața penitenciarului Rahova.

În fața închisorii, protestatarii au strigat „Grațiere!”.

 

Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone

 

Cristian Popescu Piedone, care s-a predat, joi, la Penitenciarul Rahova, a transmis primul mesaj din închisoare.

„Ce fac șacalii, șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!

I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… Nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.