Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone. Ce le-a transmis „duşmanilor” care „petrec cu lăutari”

Cristian Popescu Piedone, care s-a predat, joi, la Penitenciarul Rahova, a transmis primul mesaj din închisoare. Primarul Sectorului 5 al Capitelei a ținut să scrie câteva cuvinte pe Facebook, după ce a aflat că "duşmanii" se bucură de faptul că a ajuns în după gratii.

14 mai 2022, 16:19
Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone. Ce le-a transmis „duşmanilor” care „petrec cu lăutari”
Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone

Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone. Primarul Sectorului 5 a fost găsit vinovat în cazul tragediei de la Colectiv, din 2015, şi a fost condamnat la 4 ani de ănchisoare cu executare.

Primul mesaj din puşcărie al lui Piedone. Ce le-a transmis „duşmanilor” care „petrec cu lăutari”

Cristian Popescu Piedone a ajuns dejaîn  arest, iar de după gratii a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a aflat că unii se bucură pentru faptul că a ajuns să fie închis.

Ce șanse are fiul lui Piedone să fie susținut de PSD la Primăria Sectorului 5. „Poate moşteni de la tată bune obiceiuri, educaţie”

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Bucureștenii ies în stradă pentru Cristian Popescu Piedone. Miting amplu anunțat pentru weekend

Acesta a avut un mesaj și pentru cei care îi sunt alături: „Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc! Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit! Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT ❤️
PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și… pentru orci”.