Cristian Popescu Piedone rămâne de neclintit în cursa pentru Primăria Capitalei: „Nu mă întoarce nimeni înapoi. Eu merg până la capăt”

În contextul în care coaliția de guvernare a schimbat strategia la 180 de grade, au început să apară zvonuri conform cărora Cristian Popescu Piedone ar urma să se retragă din cursă. Totuși, actualul primar al Sectorului 5, a vobit public pe acest subiect, infirmând acest scenariu.
Alina Costache
23 apr. 2024, 17:44
Cristian Popescu Piedone rămâne de neclintit în cursa pentru Primăria Capitalei: „Nu mă întoarce nimeni înapoi. Eu merg până la capăt”
Cristian Popescu Piedone rămâne de neclintit în cursa pentru Primăria Capitalei: „Nu mă întoarce nimeni înapoi. Eu merg până la capăt”.

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru funcția de primar al Bucureștiului, a respins ferm, într-o declarație datată marți, 23 aprilie, orice speculații referitoare la o eventuală retragere din cursa electorală. Mai mult decât atât, el a acuzat o presupusă conspirație din partea alianței PSD-PNL, sugerând că aceasta ar viza să îl favorizeze pe actualul primar, Nicușor Dan.

Citește și: Gabriela Firea și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei: „Îi voi convinge pe bucureșteni să mă voteze”

Piedone a făcut aceste afirmații în contextul în care Liviu Negoiță, candidatul PUSL la Primăria Sectorului 1, și-a înregistrat candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție. Ultima decizie a coaliției de guvernare a fost interpretată de candidatul la primăria Capitalei drept o dovadă a unei presupuse înțelegeri între PSD și PNL pentru a susține un candidat comun în persoana lui Nicușor Dan. Astfel, tema unei presupuse înțelegeri de culise sau a unui „blat” în contextul alegerilor locale a fost adusă din nou în discuție de către Piedone.

„S-a indus şi se induce, din nou, zvonul că Piedone se va retrage, că a fost de fapt un joc, o strategie şi, de fapt, candidaţii celor două formaţiuni politice aflate astăzi în alianţă au făcut în aşa fel ca să ajungă în acest punct, ca să îi reducă din voturile actualului primar general, Nicuşor Dan. Nu. Vă spun cu subiect şi predicat: nu au avut niciun gând de la început. Singurul lor gând, al mega-alianţei, primind ordin de zi pe unitate, să îl susţină în continuare pe Nicuşor Dan. (…) Da, asta este un complot în favoarea lui Nicuşor Dan”, a susţinut Cristian Popescu Piedone.

Întrebat dacă, în ultimele zile, a avut discuţii cu liderii PSD pentru o eventuală susţinere a candidaturii sale, Cristian Popescu Piedone a precizat: „Încă o dată vă spun: şi de la început nimeni nu m-a sunat, şi de astăzi le recomand să nu mă sune nimeni, pentru că nu mă întoarce nimeni înapoi. Eu merg până la capăt”.

Citește și: Marcel Ciolacu i-a cerut scuze public lui Cătălin Cîrstoiu: „Îmi doresc din tot sufletul să-mi rămână prieten. Atacurile nu au fost împotriva dânsului, ci împotriva acestei alianțe electorale”

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!