Cristian Popescu Piedone, un romantic incurabil. Mesaj de dragoste pentru soție la aniversarea a 35 de ani de căsnicie: „Fără tine aș fi fost nimeni, frumoasa mea. Iulia, iubito, îți mulțumesc! Te iubesc!”

Cristian Popescu Piedone și partenera lui au împlinit 35 de ani de la căsătorie. Cu această ocazie, primarul Sectorului 5 i-a transmis soției sale un mesaj de dragoste de-a dreptul emoționant.

25 oct. 2023, 22:42

Cristian Popescu Piedone i-a mulțumit Iuliei Piedone pentru cei 35 de ani pe care i-au petrecut împreună și pentru cei doi copii. Primarul a sspus că e foarte fericit și împlinit de când a cunoscut-o.

Citește și Mitică Dragomir se pregătește de ce este mai rău. Fostul fotbalist și-a cumpărat groapă la Bellu cu 90 de mii de euro: „E bine să te asiguri”

Cristian Popescu Piedone și partenera sa de viață formează un cuplu de mai bine de 35 de ani. Împreună au doi copii și îi leagă o poveste frumoasă de iubire.

„Demult, tare demult, într-o toamnă dulce, cu iz de basm, m-ai luat în povestea ta de iubire, m-ai învelit cu sufletul tău blând și m-ai răsfățat cu bunătate… Și „Ne-am dus în fața lui Dumnezeu și-am îngenuncheat și NE-am amestecat visurile toate într-UNUL singur… Și l-am numit… FAMILIE. Și-am pornit cu el prin lumea largă… să-l împlinim și să-l îngrijim și să-l protejăm cu iubirea noastră… 35 de toamne s-au perindat, de atunci, prin visul nostru, Iulia, iubito…

35 de toamne cu NOI DOI… 35 de toamne cu NOI DOI într-UNUL și același vis… de demult: FAMILIA IULIA ȘI CRISTIAN POPESCU. Fără TINE aș fi fost… NIMENI, frumoasa mea! Fără TINE… cei mai buni și mai frumoși copii din lume nu mi-ar fi spus niciodată „tată”! Fără TINE… n-aș fi fost niciodată iubit necondiționat de cei mai puri, cei mai buni și cei mai frumoși nepoți din lume! Pentru 35 de ani de FERICIRE, Iulia, iubito, îți mulțumesc! Te iubesc, așa cum i-am promis Bunului Dumnezeu să te iubesc!”,  a transmis Cristian Popescu Piedone.

Fanii lui Piedone i-au lăudat gestul de a-și exprima sentimentele pentru soție în public. „Felicitări pentru tot, sunteți minunați! La mulți, mulți ani sănătoși și fericiți!”, i-a spus un internaut.

Citește și De la prinț, la cerșetor! Cum a fost surprins Irinel Columbeanu. Imagini cu un puternic impact emoțional

„Ce familie frumoasă!! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate!”, „Cea mai frumoasă declarație!”, „Ce poet sunteți!”, au mai spus câțiva internauți.

Cum s-au cunoscut Piedone și soția lui

Cei doi sunt împreună de mai bine de trei decenii. S-au cunoscut la un restaurant unde lucrau amândoi. S-au plăcut din primul moment și de acolo până la primul pas către o relație serioasă a mai fost doar un pas. În 1988 s-au căsătorit, iar iubirea lor a sporit. La câteva luni de la căsătorie au devenit părinții unui băiat. Nu după mult timp au mai făcut și o fată.

„Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc soția, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, spunea primarul despre soția lui, înainte de a intra la închisoare.