Cristian Popescu Piedone, veşti bune pentru locuitorii din Sectorul 5: „Am făcut un legământ cu mine însumi că trebuie să rezolv cât mai urgent această situație de netolerat”

Cristian Popescu Piedone vine cu veşti bune pentru locuitorii din Sectorul 5. Primarul a anunţat că a început reabilitarea străzii Drăganului, care de mai bine de 30 de ani se află într-o stare deplorabilă.

09 iun. 2021, 11:18
Cristian Popescu Piedone, veşti bune pentru locuitorii din Sectorul 5: „Am făcut un legământ cu mine însumi că trebuie să rezolv cât mai urgent această situație de netolerat”
Cristian Popescu Piedone, veşti bune pentru locuitorii din Sectorul 5: "Am făcut un legământ cu mine însumi că trebuie să rezolv cât mai urgent această situație de netolerat"

Cristian Popescu Piedone, veşti bune pentru locuitorii din Sectorul 5. A început reabilitarea străzii Drăganului, aflată la granița dintre Sectorul 5 și orașul Bragadiru. Inițiativa aparține primarului Sectorului 5 și antreprenorului Gabriel Lupulescu, candidat la Primăria orașului Bragadiru.

Cristian Popescu Piedone, veşti bune pentru locuitorii din Sectorul 5

Citeşte şi Cristian Popescu Piedone, măsuri şoc la Primăria Sectorului 5. Cere şedinţe la 5 dimineaţa şi înviorare obligatorie pentru directori

Gabriel Lupulescu a donat 10 camioane de pietriș pentru demararea lucrărilor. De asemenea, acesta a mai pus la dispoziție, gratuit, utilajele și forța de muncă necesare. Primarul sectorului 5 a pus accentul pe importanța colaborării dintre primării, pentru rezolvarea problemelor cetățenilor care se află la granița unităților administrativ-teritoriale.

„Mi-am lansat candidatura la Primăria Sectorului 5 chiar pe strada Drăganului. Atunci am văzut cum copiii din această zonă sunt nevoiți să meargă la școală și să se joace prin noroaiele ignoranței fostelor administrații.

Am făcut atunci un legământ cu mine însumi că trebuie să rezolv cât mai urgent această situație de netolerat. În ciuda impedimentelor de natură juridică, iată că astăzi, prin această acțiune de voluntariat, rezultată din colaborarea cu oamenii de bine din orașul Bragadiru, reușim să redăm cetățenilor de pe strada Drăganului un strop de normalitate, după mai bine de 30 de ani de nepăsare din partea autorităților. Antreprenorul Gabriel Lupulescu a donat 10 camioane de pietriș pentru demararea lucrărilor. De asemenea, Gabriel Lupulescu, care este și candidat la Primăria orașului Bragadiru, a pus la dispoziție, gratuit, utilajele și forța de muncă necesare.

Citeşte şi Cristian Popescu Piedone, primarul din strada! A plantat 10.000 de begonii in Rahova si Ferentari: „Îi mulţumesc lui Robert Negoiţă pentru donaţie. Aşa putem dezvolta Bucureştiul împreună”

Noi, cei aleși, suntem datori în primul rând față de cetățeni, indiferent de culoarea politică a partidului din care facem parte”, a menţionat primarul din Sectorul 5.

Consiliul Local al Sectorului 5 a adoptat o hotărâre prin care solicită Primăriei Capitalei să dea în administrarea Primăriei Sectorului 5 mai multe străzi și spații verzi pentru a le putea reabilita/moderniza.