Cristian Popescu Piedone, măsuri şoc la Primăria Sectorului 5. Cere şedinţe la 5 dimineaţa şi înviorare obligatorie pentru directori

Edilul Sectorului 5 a anunţat că directorii din Primărie şi din instituţiile subordonate au fost convocaţi luni, la ora 5 dimineaţa. Mai apoi, aceştia au fost plimbaţi pe bulevarde şi prin intersecţiile din cartiere.

26 mai 2021, 23:54
Cristian Popescu Piedone, măsuri şoc la Primăria Sectorului 5. Cere şedinţe la 5 dimineaţa şi înviorare obligatorie pentru directori

Cristian Popescu Piedone a precizat că astfel de şedinţe în aer liber vor avea loc în fiecare zi, atât dimineaţa, cât şi seara.

„Pentru a putea rezolva problemele sectorului trebuie să-mi obișnuiesc subordonații cu un alt mod de lucru față de cel cu care erau obișnuiți. Începând de astăzi voi merge zilnic pe teren alături de directorii din cadrul Primăriei.

Seara îi voi anunța care este locația în care trebuie să se prezinte a doua zi la ora 05:00 fix. Vom merge pe străzile din sector până la ora 09:00, iar apoi, după program, începând cu ora 17:00 vom face din nou acest lucru, până la ora 21:00”, a anunțat Cristian Popescu Piedone, conform Newsweek.

Cristian Popescu Piedone, măsuri şoc la Primăria Sectorului 5. Vrea amenzi pentru directorii care nu participă la şedinţele matinale

Primarul Sectorului 5 le-a prezentat directorilor amenzile pe care le vor primi în cazul în care nu vor fi prezenţi la şedinţele din cartiere.

„Directorii care nu înțeleg acest lucru și nu pot face față programului sunt liberi să plece. I-am anunțat că dacă nu își duc la îndeplinire sarcinile de serviciu voi merge până la desfacerea contractului de muncă sau, dacă vor, să meargă în mediul privat sau să se transfere în alte instituții.

Poate se pricep mai bine la alte lucruri, să se apuce de oierit, de pescuit sau de cosit. Nu am o problemă să îmi sacrific timpul liber pentru a merge pe teren, dar am nevoie de o echipă muncitoare și competentă”, a precizat Cristian Popescu Piedone, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: La ce vârstă a dat Bacalareatul Piedone? Era însurat şi avea doi copii

Nu este primul gest populist de care este acuzat primarul Sectorului 5. Primarul nu este la primul gest populist de acest fel. Pe 5 mai, Cristian Piedone a anunțat că i-a convocat pe directori la 6.00 dimineața.

„Am convocat o ședință operativă cu toți directorii din Primărie, pentru că se pare că mulți dintre ei dorm.

Începând de astăzi, vom face înviorarea de dimineață zilnic. Vom face acest lucru până când vă veți trezi, dragi directori. În acest moment se pare că dormiți. Am dispus să efectuați acele vizite de lucru în teren, dar se pare că până acum ați fost la plimbare”, a scris Cristian Piedone, pe Facebook.

Primarul anunța atunci că a fost în mai multe școli pentru a vedea care este situația instituțiilor de învățământ înainte de începerea cursurilor.

„Am găsit gunoi și bănci rupte în apropiere de intrarea în școli. Am senzația că voi ați făcut vizitele în teren cu ochii închiși, altfel nu îmi explic cum nu ați văzut aceste situații. Ori vă treziți, ori mergeți acasă!

Cetățenii din Sectorul 5 vor să trăiască în condiții mai bune, iar dumneavoastră, directorii, sunteți responsabili de acest lucru.

Directorii vor merge în vizite de lucru pe raza Sectorului 5 zilnic, între orele 07.30-09.00”, preciza Cristian Piedone.

Citeşte şi: Piedone, despre problemele cu greutatea. Câte kilograme are acum: „Mâncam 22 de hamburgeri la McDonalds”