Cristian Preda, despre vizita lui Ponta în SUA: Oare fruntaşul PSD e la Disneyland?

Europarlamentarul PDL Cristian Preda se întreabă ce face preşedintele PSD de patru zile în Statele Unite, fără să apară vreo informaţie legată de programul şi întrevederile pe care le are liderul social-democraţilor. Preda susţine că absenţa relatărilor despre genul acesta de vizite semnalează, de obicei, un eşec.

RomaniaTV.net
16 feb. 2012, 12:00
Cristian Preda, despre vizita lui Ponta în SUA: Oare fruntaşul PSD e la Disneyland?

„De patru zile, Ponta a plecat în SUA și nimeni nu știe nimic. Nicio informație – despre program, agendă sau interlocutori – nu a fost transmisă public. Până și blogul lui Ponta e mut. De obicei, asemenea situații sunt semnul unui eșec. Spun asta pentru că atunci când liderul unui partid de opoziție merge în marile capitale, nu e turist”, scrie Preda pe blogul său.

Acesta arată că tăcerea lui Ponta este cu atât mai frapantă cu cât o vizită similară a lui Mircea Geoană a produs înlăturarea lui de la şefia Senatului, deoarece o luase înaintea şefului de partid.

„Victor Ponta a vorbit vreo patru luni despre vizita sa în America. Gurile rele au susținut că debarcarea lui Mircea Geoană s-a datorat faptului că fostul președinte al Senatului a ajuns pe Noul Continent înaintea șefului pesedist. Mult discutată a fost și tovărășia lui Crin Antonescu în proiectata călătorie. Au curs râuri de cerneală pentru a evoca detaliile unei vizite anunțate ca istorice”, comentează pedelistul.

„Să fie oare fruntașul PSD la Disneyland?”, încheie Cristian Preda.