Cristian Preda: Nu pot susţine candidatura lui Prigoană, PDL nu vrea să înveţe din greşeli

Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirmă, pe blog, că nu poate susţine candidatura la Bucureşti a lui Silviu Prigoană, menţionând că PDL nu vrea să înveţe din greşeli, şi că s-ar putea ca formaţiunea să înveţe doar din înfrângeri.

RomaniaTV.net
31 mart. 2012, 14:41
Cristian Preda: Nu pot susţine candidatura lui Prigoană, PDL nu vrea să înveţe din greşeli

„PDL Bucureşti a ales între Silviu Prigoană şi mine. Primul va fi candidat la Primăria Bucureştiului. Am luat notă de această decizie, dar nu pot susţine candidatura celui care a cerut excluderea mea drept condiţie a propriei sale participări. «Între timp, a uitat» – veţi spune. Aşa e. Nu e ceva nou: personajul e construit din răzgândiri. E un lux pe care nu ni-l permitem. Situaţia politică actuală e dezastruoasă, fiindcă până ieri toate opţiunile păreau să fie proiectate cu totul altfel. Am fost, de altfel, singurul care a spus că proiectul colaborării electorale cu UNPR e o eroare. Dar PDL nu vrea să înveţe din greşeli. S-ar putea să înveţe doar din înfrângeri”, scrie Preda.

PDL Bucureşti l-a desemnat pe Silviu Prigoană candidat pentru Primăria Capitalei.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că PDL Bucureşti i-a propus să candideze la Primăria Sectorului 4, dar că a refuzat, cu atât mai mult cu cât nu poate fi „secundul lui Prigoană”.