Cristian Sima ar suferi de o boală gravă VIDEO

Apropiaţii lui Cristian Sima, dispărut de mai multe zile, vin cu o teorie şoc. Ei spun că brokerul ar putea suferi de o boală gravă.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 13:59
Cristian Sima ar suferi de o boală gravă VIDEO

Un prieten foarte apropiat al dumnealui mi-a spus că suferă de o boală în stadiu avansat şi dacă îmi amintesc bine a zis că este ciroză„, a declarat Adrian Simionescu, directorul unei firme de brokeraj.

Ceea ce el afirma era că avea o boală gravă a sistemului limfatic, un fel de cancer, nu ştim dacă boala are scadenţă, o teorie ar fi că are scadenţă şi are în vedere decesul„, a precizat, la România TV, Florian Goldstein, director ziarul Bursa.

Cristian Sima, revocat miercuri din funcţiile de preşedinte CA şi director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat din 1 octombrie şi, potrivit unor zvonuri din piaţa de capital, ar fi dispărut cu banii unor clienţi care tranzacţionau pe pieţe externe printr-o firmă deţinută de el.

Trei scrisori atribuite brokerului Cristian Sima au fost date vineri publicităţii.

Dacă în prima scrioare atribută lui Sima, brokerul recunoaşte că a pierdut banii clienţilor, în a doua scrisoare Cristian Sima vorbeşte despre cum i-a cunoscut pe unii clienţi şi ce relaţii a avut cu ei.

În al doilea mesaj apar nume importante din viaţa politică românească, precum Traian Băsescu şi fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu, dar şi nume de jurnalişti cunoscuţi: Robert Turcescu şi Radu Soviani. De asemenea, în scrisoare sunt menţionaţi Tudor Chirilă, Irina Schrotter, Daniel Dăianu, Florian Goldstein, alias Make, Cozmin Guşă, Iulian Fota şi Marie Rose Mociorniţa.

A treia scrisoare, publicată de jurnalistul Radu Soviani, vine cu nume noi din cercul brokerului Sima: Viorel Hrebenciuc.