Cristian Ţânţăreanu a fost jefuit. Cu ce pagubă s-a ales milionarul din Corbeanca

Cristian Ţânţăreanu a fost jefuit. Vila din Corbeanca ar fi fost prădată la începutul lunii martie, iar răufăcătorii au reușit să fugă cu bunuri de valoare ale omului de afaceri. Până la acest moment, oamenii legii nu au găsit hoţii.

16 mart. 2022, 08:24
Cristian Ţânţăreanu a fost jefuit. Cu ce pagubă s-a ales milionarul din Corbeanca
Cristian Ţânţăreanu a fost jefuit

Cristian Ţânţăreanu a fost jefuit în miez de noapte. Potrivit surselor judiciare, hoții au fost surprinși de către camerele de supraveghere pe care milionarul le are instalate pe proprietatea din Corbeanca, însă au avut fețele acoperite pentru a nu putea fi identificați. Ei ar fi sărit gardul vilei, au pătruns în locuință și au sustras diferite bunuri în valoare de aproximativ 4.000 de euro.

Cristian Ţânţăreanu a fost jefuit în miez de noapte

Omul de afaceri a alertat poliția și a solicitat ajutorul pentru a-i găsi pe hoţi. Până în prezent, oamenii legii nu i-au capturat pe vinovați, însă au o listă de suspecți, potrivit Spynews.ro.

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit că și-a împărțit averea în mod egal celor trei copii și opt nepoți pe care îi are. Motivul pentru care a făcut acest lucru este pentru că a dorit ca ei să nu știe niciodată ce înseamnă sărăcia, conform propriilor declarații. Fiecare dintre copiii lui Cristian Țânțăreanu are propriile afaceri și se descurcă bine din punct de vedere financiar.

Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, declara Cristian Țânâăreanu, în platoul emisiunii lui Denise Rifai.

Citeşte şi: Adevărul despre relaţia dintre Cristian Ţânţăreanu şi fiul său Dragoş: „Am multe să-mi reproșez: nu a auzit niciodată de la mine ”te iubesc”, nu m-am ocupat de el”

Cristian Ţânţăreanu, mărturisiri despre lupta cu Covid-19

Cristian Țânțăreanu a fost infectat cu COVID-19 şi a fost internat timp de o săptămână la Spitalul „Matei Balș” din Capitală, după ce starea lui începuse să se înrăutățească. Milionarul de la Corbeanca a povestit cum se simte acum, la o lună după ce s-a vindecat.

Mă bucur că mă caută televiziunile, e luptă mare, care ajunge să-mi ia ultimul interviu! Ştiu că sunt pregătit pentru ultimul drum şi atunci e luptă, care spune uite, cu două ore înainte de a-şi da duhul am vorbit cu el! Dar, mai aveţi de aşteptat.

Atunci a fost rău de tot, acum e bine! Eu cred că sunt mai bine ca înainte. Acolo m-am cam chinuit vreo trei săptămâni. Am avut oxigen, dar în cameră… Soţia a fost mai bine, a avut grijă de mine. Am analizele bune, am slăbit vreo 6 kilograme. Am vrut să fac şi eu camera barica, e una bună la Constanţa, noroc că am sunat şi mi-a spus că nu pot, că nu e doctorul, ca trebuie analize, şi după patru zile am respirat mai bine şi am renunţat”, a spus Cristian Ţânţăreanu.