Cristian Țânțăreanu, cu dezinvoltură despre aventurile extraconjugale: „Am înşelat-o pe soție, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou când am împlinit 60 de ani”

În urmă cu câţiva ani, Cristian Ţânţăreanu a fost diagnosticat cu cancer de colon. De atunci, viaţa lui s-a schimbat radical, alegând să renunţe la viaţa tumultuoasă şi să se întoarcă la liniştea familiei.

02 iul. 2022, 14:32

Petrecerile și excesele de altădată au rămas în urmă, dar afaceristul recunoaşte că le cam duce dorul. Încă se gândește cu nostalgie le aventurile din tinerețe, dar deja s-a obişnuit să ducă o viaţă cumpătată.

Am avut destule cumpene în viața. Una a fost cu sănătatea. Acum sunt bine. Nu pot să mai beau decât o sticlă, două, de palincă pe zi și o vadră de vin. Mă sâcâie că nu pot! Dorință am, putință nu mai e. Beau zilnic, dar nu mă îmbăt. Foarte puține tării, numai țuică, chestii făcute aici, în zonă, de prieteni”, a mărturisit râzând Cristian Țânțăreanu în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Citeste si Marian Godină a devenit tată. Soţia lui, Georgiana, a născut o fetiţă

Afaceristul nu se teme nici de moarte. Îl sperie, totuşi, faptul că ar putea să agonizeze mult.

Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă! Mi-e frică de eternitatea ei. Mi-e frică să nu mă chinui”, a adăugat Cristian Țânțăreanu.

Manuela, soţia lui, este cea care l-a convins să meargă la doctor atunci când s-a simțit rău şi tot ea i-a fost alături clipă de clipă pe parcursul tratamentului. Cei doi sunt împreună de mai bine de 30 de ani și au preferat să-și țină relația cât mai departe de ochii curioșilor. Manuela a ales să fie o prezență foarte discretă.

Citeste si Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian a dat Bacul: „Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit prea mult”

Țânțăreanu recunoaşte că a călcat strâmb, de câteva ori, la viaţa lui, dar… a făcut-o cu voia soţiei.

Am înselat-o pe soție, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou, când am împlinit 60 de ani, prin Thailanda, prin China, prin Turcia, prin Bali. Ceream voie și ne duceam toți în gașcă. Seara, când mergeam la restaurant, unde ne așteptau nevestele, nu erau foarte vesele și deja băuseră un coniac, un pahar de vin…erau un pic agitate. Acum se spune că trebuie să folosești și prezervativ. Eu când l-am avut prima oară, n-am știut și mi l-am tras pe cap. Am crezut că e cagulă”, a dezvăluit Țânțăreanu în „Fiță cu Adiță”.