Cristian Țânțăreanu, party faraonic la Corbeanca de ziua lui! Are 400 de invitați: „O facem ca pensionarii!”

După ce a câștigat lupta cu cancerul, cunoscutul om de afaceri Cristian Țânțăreanu se pregătește pentru un ospăț ca în filme. Petrecerea, cu voie bună și fripturi de toate felurile, este dată cu ocazia împlinirii vârstei de 79 de ani.

14 apr. 2023, 23:22
Cristian Țânțăreanu, party faraonic la Corbeanca de ziua lui! Are 400 de invitați: „O facem ca pensionarii!”

Cristian Țânțăreanu pregătește o petrecere ca în Great Gatsby! Marele party va fi ca pe vremuri și va avea loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Milionarul organizează acest chef de zile mari cu ocazia zilei lui de naștere. Acesta împlinește, în data de 16 aprilie, onorabila vârstă de 79 de ani. Chiar în ziua de Paște acesta pregătește o masă împărătească cu miei, purcei și muzică de petrecere.

Citește și: Cristian Țânţăreanu vrea să fie condus pe ultimul drum cu mașina sa de suflet: „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă!”

Cristian Țânțăreanu a învins lupta cumplită cu cancerul, iar acum revine în forță și este pregătit de o petrecere colosală, întocmai ca în vremurile lor de de glorie, când nu exista nicio ocazie ratată de organiza serate de cea mai înaltă calitate.

Petrecerea este, în mod clar, dată în cinstea lui. Totuși, mai există o ocazie specială care este sărbătorită cu această ocazie, este vorba despre inaugurarea complexului de evenimente pe care milionarul l-a deschis în Paradisul Verde, alături de alți asociați.

Cristian Țânțăreanu e gata de petrecere

„Facem și noi chef ca pensionarii așa, cu de toate! Tăiem miei, curcan, purcei, pentru cine poate să mănânce, să fie din belșug. Vor fi invitați vecini, rude și prieteni, cam 300-400 de persoane. Facem inaugurarea unei părți a complexului pe care-l dețin în Paradisul Verde. E un centru de evenimente mare, cu săli pentru spectacole, conferințe, nunți, botezuri. Încap cam 2000 de persoane acolo. Suntem mai mulți asociați acolo, dar eu dețin peste 65 la sută din acțiuni”, a declarat milionarul, în exclusivitate pentru Click!

Atmosfera de la petrecerea uriașă din Corbeanca va fi întreținută de cântărețo de seamă, precum Ovi sau frații Cazanoi, ce se vor ocupa de întreținerea atmosferei pe parcursul mega-petrecerii din Paradisul Verde de la Corbeanca.

Complexul rezidențial Paradisul Verde este deținut de nu mai puțin de 10 oameni de afaceri importanți – printre care și milionarul Cristian Țânțăreanu. Acesta a fost construit în comuna Corbeanca. Noul complexul de evenimente dispune opt săli cu o capacitate de circa 2.000 de persoane și va fi inaugurat în totalitate în luna iunie.

Cea mai mică sală are 100 de locuri, iar cea mai mare – 1.200. Centrul este situat chiar în cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, pe malul lacului, și dispune de 400 locuri de parcare. Investiția în complex s-a ridicat la aproximativ 10 milioane euro.

Citește și: Cristian Țânțăreanu, cu dezinvoltură despre aventurile extraconjugale: „Am înşelat-o pe soție, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou când am împlinit 60 de ani”