Cristian Țânţăreanu vrea să fie condus pe ultimul drum cu mașina sa de suflet: „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă!”

Mai în glumă mai în serios, Cristian Țânțăreanu a vorbit recent despre mașina cu care vrea să fie condus pe ultimul drum. Omul de afaceri a spus că autoturismul nu este unul oarecare, mai ales că are o valoare sentimentală.

15 ian. 2023, 16:14
Cristian Țânţăreanu vrea să fie condus pe ultimul drum cu mașina sa de suflet: „Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă!”

Cristian Țânțăreanu a mărturisit în cadrul unui interviu că se gândește la momentul în care va părăsi această lume. Omul de afaceri a spus că și-a cumpărat demult mașina cu care vrea să fie condus pe ultimul drum.

Ce spune Cristian Țânțăreanu despre mașina cu care vrea să fie condus pe ultimul drum

Citiți și: Cristian Țânțăreanu, cu dezinvoltură despre aventurile extraconjugale: „Am înşelat-o pe soție, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou când am împlinit 60 de ani”

„Trei mașini sunt ale soției, a mea e mașina asta de 25 de ani, căci mai e un pic și e de colecție. Eu cu mașina asta mă îngrop, mă duce pe ultimul drum. Mașina asta are o poveste caraghioasă, era cap de serie făcută în America, iar în primii 20-30 de mii de kilometri a căzut motorul, cutia de viteze, caseta de direcție și nu mai știu ce chestie. Mașina asta are aproape un an de când nu am mai urcat în ea. Eu merg cu ea la Snagov de câteva ori, ca să îi mai încarc bateria și am fost cu ea de trei ori la mare în 20 de ani”, a povestit afaceristul la antenastars.ro

El a mai povestit o întâmplare pe care a trăit-o cu această mașină, chiar la câteva luni după ce și-a achiziționat-o.

„Eu ieșisem din garanție și m-am dus să văd dacă o să am cum să plătesc motorul. M-am întrebat cât costă și mi-au spus că e din partea firmei și au schimbat tot. Eu de atunci nu-i mai fac nimic, îi pun doar benzina și merge foarte bine”, a mai adăugat el.

Cristian Țânțăreanu a avut o perioadă foarte grea în urmă cu câțiva ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon.

În vârstă de 78 de ani, omul de afaceri a câștigat lupta cu boala și se bucură din plin de viață.

„Nu mi-e frică de moarte! Mă duc ca la nuntă! Mi-e frică de eternitatea ei.Mi-e frică să nu mă chinui’, a spus Cristian Țânțăreanu în emisiunea „Fiță cu Adiță” , în urmă cu șase luni.

Citiți și: Cristian Ţânţăreanu a fost jefuit. Cu ce pagubă s-a ales milionarul din Corbeanca